35.8 C
Judeţul Teleorman
vineri, iulie 12, 2024

Noul Consiliu al Autorității de Supraveghere Financiară, avizat de comisiile reunite de buget, finanțe și bănci

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Am participat astăzi la ședința Comisiilor reunite de buget, finanțe și bănci ale Senatului și Camerei Deputaților, în cadrul căreia au fost audiați candidații înscriși pentru a fi numiți în calitate de membri ai Consiliului Autorității de Supraveghere Financiară.
După aproape trei ore de dezbateri, parlamentarii au avizat favorabil componența Consiliului ASF, în conformitate cu votul nominal acordat fiecărui candidat în parte.
În cadrul audierilor, am subliniat că noua conducere a ASF are nevoie de acțiuni strategice pentru a îmbunătăți condițiile de listare a companiilor din piața financiară pe piața de capital, respectiv de demersuri concrete care să contribuie la dezvoltarea mediului de afaceri.
De asemenea, consider că noul Consiliu al ASF trebuie să adopte o serie de măsuri pentru dezvoltarea segmentului fondurilor de investiții.
Autoritatea de Supraveghere Financiară este condusă de un Consiliu format din nouă membri: cinci membri executivi, respectiv, preşedintele, prim-vicepreşedintele şi trei vicepreşedinţi, precum şi patru membri neexecutivi.

Deputat PNL Teleorman,
Maria STOIAN

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Trofeul Electricianului: Anul acesta, Locul I a fost revendicat de un ucenic electrician din județul Teleorman

Tinerii din programul Ucenic Electrician, desfășurat de Distribuție Oltenia, confirmă că viitorul energiei este pe mâni bune. Pentru al...

Articole similare