4.9 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 16, 2021

Nouă localități din Teleorman sunt în scenariul ROȘU. În Lița, rata incidenței este de 7,52 la mia de locuitori

Articole noi

Aproximativ 10.000 de şomeri, înregistraţi în evidenţele AJOFM Teleorman. Jumătate au doar studii gimnaziale

La sfârşitul lunii martie, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman erau 9.496 şomeri (din care...

În Teleorman, rata de incidenţă se menţine sub 3 la mia de locuitori. 66 de persoane, depistate pozitiv

2,89 la mia de locuitori este rata de incidenţă la nivelul judeţului Teleorman, identică cu ziua precedentă. Faţă de...

Un bărbat din Băbăița, acuzat că a furat seiful cu 30.000 de lei, dintr-o casă de pariuri, reținut de polițiști

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Vitănești au reținut un bărbat în vârstă de 27 de ani...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În județul Teleorman, rata infectărilor crește de la o zi la alta. În localitatea Lița, situată la câțiva pași de municipiul Turnu Măgurele, s-a înregistrat un nou record negativ. Conform Prefecturii Teleorman, rata infectărilor este de 7,52 la mia de locuitori. Situația este una îngrijorătoare și în Călinești. Aici, cazurile la mia de locuitori au ajuns la 5,99. Nici în Saelele, Poroschia, Furculești, Lisa și Drăgănești Vlașca lucrurile nu stau mai bine. În toate aceste comune rata de incidență a depășit 3 la mia de locuitori. Probleme sunt și în municipiile Alexandria și Turnu Măgurele. Cele două orașe rămân în scenariul ROȘU.

În lista dată publicității, comunele Traian, Slobozia Mândra, Beciu, Plosca și Mârzănești sunt la un pas să se apropie de pragul critic, de 3 la mia de locuitori.

Conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului, încă 75 de cetățeni au fost infectați cu Coronavirus, în ultimele 24 de ore, iar alți 33 de pacienți au fost reconfirmați pozitiv.

Pe teritoriul României, 58.387 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 15.290 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 54.352 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 85 de persoane. Ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, polițiștii și jandarmii au aplicat, în ziua de 17 martie, 4.598 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 815.470 de lei.

De asemenea, prin structurile abilitate ale Poliției, a fost întocmit, ieri, un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 Cod Penal.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Aproximativ 10.000 de şomeri, înregistraţi în evidenţele AJOFM Teleorman. Jumătate au doar studii gimnaziale

La sfârşitul lunii martie, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman erau 9.496 şomeri (din care...

Articole similare