10 C
Judeţul Teleorman
marți, aprilie 20, 2021

Nicolae Bădănoiu rezistă! Planul deputatului Boboc de a-şi numi prietenii în fruntea PSD Videle a eşuat

Articole noi

Produse de igienă pentru elevii de la Şcoala “Alexandru Colfescu”, din Alexandria, oferite de Crucea Roşie Teleorman

Când elevii se vor întoarce în bănci, e important ca aceştia să aibă toate condiţiile necesare pentru a fi...

Bilanţ tragic pe drumurile din judeţ. Nouă persoane şi-au pierdut viaţa, în accidente rutiere, de la începutul anului

Încălcarea regulilor privind circulaţia pe drumurile publice constituie unul dintre factorii care pun în pericol integritatea corporală, viaţa şi...

Rata de incidenţă a infecţiilor COVID-19 la 1000 de locuitori în fiecare localitate din Teleorman

Rata incidenţei cumulată a cazurilor de COVID 19, pe ultimele 14 zile de la nivelul localităţilor din judeţul Teleorman...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Şedinţă cu scântei în cadrul organizaţiei PSD Videle. La sfârşitul săptămânii trecute, membrii formaţiunii politice au fost convocaţi de către deputatul Valentin Boboc pentru adoptarea unor măsuri “în forţă”, în principal numirea unui preşedinte interimar în locul primarului Nicolae Bădănoiu. Numai că planul de acasă nu prea s-a nimerit cu cel din târg. Deputatul Boboc, altădată maestru al jocurilor politice, a cam pierdut teren în faţa colegilor ce, pe vremuri, îl ascultau orbeşte. Manevrele bătrânului şi tonul ridicat au pălit în faţa argumentelor aduse de membrii PSD Videle, semn că gloria lui Nea Vali apune încet dar sigur.

Conform declaraţiei oamenilor prezenţi la evenimentul politic, încă de la începutul şedinţei, deputatul Valentin Boboc şi doi primari prieteni au încercat să se impună, să tranşeze lucrurile în favoarea lor, alungând din sală pe cei care nu erau membri de partid, în speranţa că încăperea va rămâne goală şi ei vor defila conform scenariului propus. Ţeapă! După izgonirea unor simpatizanţi, în sală au rămas suficienţi oameni pentru ca şedinţa să se desfăşoare în mod statutar.

Lovitura de graţie a venit din partea actualului primar Nicolae Bădănoiu. Acesta le-a fluturat pe sub nas mai marilor de la judeţ o decizie a Comisiei de Etică şi Litigii a PSD, semnată de Florin Iordache, în care se specifica negru pe alb că Bădănoiu nu şi-a pierdut niciodată calitatea de membru şi, implicit, pe cea de preşedinte al Organiuaţiei PSD Videle. Pus în faţa faptului împlinit, deputatul Valentin Boboc a renunţat la numirea unui preşedinte interimar, iar şedinţa a continuat în cel mai cordial mod cu putinţă.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Produse de igienă pentru elevii de la Şcoala “Alexandru Colfescu”, din Alexandria, oferite de Crucea Roşie Teleorman

Când elevii se vor întoarce în bănci, e important ca aceştia să aibă toate condiţiile necesare pentru a fi...

Articole similare