21.6 C
Judeţul Teleorman
miercuri, iunie 23, 2021

„Motivaţie prin schimbare”, proiect derulat de Şcoala Gimnazială „Zaharia Stancu”

Articole noi

Deputat PNL Maria Stoian: “Uniunea piețelor de capital poate accelera redresarea în urma pandemiei de COVID-19”

Uniunea piețelor de capital poate accelera redresarea în urma pandemiei de COVID-19. În ultima mea declarație politică am făcut vorbire...

Declaraţie de presă: Am redus vârsta de pensionare pentru cei din sectorul energetic şi extractiv!

Pentru a venii în sprijinul angajaţilor care lucrează în condiţii deosebite de muncă, am votat favorabil, alături de colegii...

Bărbat din Roşiorii de Vede, cercetat pentru violenţă în familie şi încălcarea ordinului de protecţie

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Roşiori de Vede au dispus reţinerea unui bărbat în vârsta de 40...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Marţi, 12 iunie 2017, la Școala Gimnaială „Zaharia Stancu” din Roșiorii de Vede, în cadrul proiectului „MOTIVAȚIE PRIN SCHIMBARE” finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Erasmus+ (2016-RO01-KA101-023679), s-a desfășurat simpozionul județean „Creativitatea în predare și instruire pentru un comportament școlar mai bun” și concursul de creație „Motivatie pentru învatare prin joc”.
Au fost prezenți 150 de participanți care și-au susținut lucrările, respectând tema propusă.
Simpozionul a fost deschis cu prezentarea proiectului, a scopului, și obiectivelor. Participantii la fluxuri au prezentat câte un material/model de bună practică însușite la cursul de formare.
Toate lucrările prezentate în cadrul simpozionului se vor regăsi  în ghidul de bune practici „Motivație prin schimbare”, publicație ISSN.
În partea a doua a  simpozionului au avut loc workshopuri în care au fost aplicate jocuri si metode dobândite la cursurile de formare-Bingo, reportajul (prezentarea unui filmuleț/ prezentare PPT a activităților realizate în timpul cursurilor desfășurate în Olanda, Malta sau Spania.
Concursul de creație desfășurat în cadrul simpozionului a avut două secțiuni – creație plastică și ateliere tehnico-aplicative. Lucrările participante au fost expuse spre jurizare. Din comisia de jurizare au făcut parte următoarele cadre didactice: prof. înv. primar Rădița Bucică, Adriana Desculțu, Mihaela Ilie, Ioana Popescu și prof. Stăvărache Gina.
Activitatea e astăzi a fost un real succes, oferind modele de bune practici în predare și învățare, valorificând astfel cunoștințele dobândite pe parcursul mobilităților realizate în cadrul proiectului „MOTIVAȚIE PRIN SCHIMBARE”.

Prof. înv. primar Rădița Bucică, Adriana Desculțu, Mihaela Ilie, Ioana Popescu

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Deputat PNL Maria Stoian: “Uniunea piețelor de capital poate accelera redresarea în urma pandemiei de COVID-19”

Uniunea piețelor de capital poate accelera redresarea în urma pandemiei de COVID-19. În ultima mea declarație politică am făcut vorbire...

Articole similare