35.8 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iulie 13, 2024

Monstru cu chip de om! Și-a violat fiica de 14 ani!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În baza delegării Parchetului de pe lângă Judecătoria Zimnicea, Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectotatului de Poliţie Judeţean Teleorman este abilitat să comunice următoarele:
În ziua de 29 iunie a.c., în jurul orei 23:30, Poliţia Oraşului Zimnicea a fost sesizată prin Serviciul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 cu privire la faptul că o minoră din comuna Smârdioasa ar fi fost violată de către tatăl său. La faţa locului au fost direcţionaţi poliţiştii din cadrul Secţiei 13 Poliţie Rurală Smârdioasa, aceştia stabilind că sesizarea fetei se confirmă. Persoana vătămată, o minoră în vârstă de 14 ani, a fost transportată la o unitate medicală în vederea primirii de îngrijiri medicale. Cercetările preliminare indică ipoteza că, în seara de 29 iunie a.c., în jurul orei 23:00, bărbatul de 42 de ani şi-ar fi constrâns fiica minoră să întreţină cu acesta raporturi sexuale, în timp ce se aflau într-un imobil nelocuit, din localitatea de domiciliu. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.
În ziua de 30 iunie a.c, faţă de persoana bănuită, poliţiştii au dispus măsura reţinerii, confirmată de către procuror, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Teleorman. Ulterior, acesta a fost prezentat instanţei de judecată, împotriva sa fiind dispusă măsura arestării preventive. Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zimnicea.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Trofeul Electricianului: Anul acesta, Locul I a fost revendicat de un ucenic electrician din județul Teleorman

Tinerii din programul Ucenic Electrician, desfășurat de Distribuție Oltenia, confirmă că viitorul energiei este pe mâni bune. Pentru al...

Articole similare