26.5 C
Judeţul Teleorman
duminică, aprilie 14, 2024

Modernizare şi asfaltare străzi în comunele Seaca şi Sfinţeşti, canalizare şi staţie de epurare, în localitatea Suhaia

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

La finele săptămânii trecute, ministrul Adrian Ioan Veştea a semnat 44 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 700.377.710,88 de lei. Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează reabilitarea infrastructurii rutiere, înfiinţarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a reţelelor de canalizare menajeră, a staţiilor de pompare şi a staţiilor de epurare, înfiinţarea sau extinderea sistemelor de distribuţie a gazelor naturale, precum şi construirea sau modernizarea unor poduri. ”Fiecare contract semnat iniţiază un efort de dezvoltare care conduce la îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a oamenilor. Prin eforturi comune, administratia publică locală şi centrală identifică nevoile comunităţilor, demarează proiecte şi urmăresc constant ca acestea să se realizeze. Acest proces trebuie să fie unul coerent, continuu şi eficient, iar Ministerul Dezvoltării acordă tot sprijinul autorităţilor locale, ori de câte ori acestea îl solicită”, a precizat ministrul Adrian-Ioan Veştea.

Din cele 44 de contracte, trei vizează investiţii, în judeţul Teleorman. Este vorba despre “Modernizare drumuri locale în comuna Sfinţeşti”, suma alocată fiind de 3.924.606 lei, “Asfaltare străzi în comuna Seaca”, cu o valoare de 12 milioane de lei şi “Înfiinţare sistem de canalizare menajeră si staţie de epurare în localitatea Suhaia”, de aproximativ 25 de milioane de lei.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident pe raza localităţii Trivalea Moşteni. Un tânăr de 19 ani a decedat

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și...

Articole similare