26.5 C
Judeţul Teleorman
duminică, aprilie 14, 2024

“Modernizare drumuri și reabilitare străzi”, în Fântânele și Balaci, “Realizare racorduri la rețeaua de canalizare”, în Frăsinet

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

 

”Încă de la începutul mandatului meu, mi-am propus să am o relație directă cu toate autoritățile locale pentru a găsi împreună oportunități de finanțare și pentru a remedia problemele întâmpinate în implementarea proiectelor. Încurajez toți edilii să gândească proiecte integrate, care să răspundă nevoilor comunităților pe care le reprezintă, și să acceseze fondurile pe care Ministerul Dezvoltării le pune la dispoziție prin programele pe care le coordonează”, a precizat, ministrul Adrian-Ioan Veștea, cu ocazia semnării a 50 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Contractele, în valoare totală de 530.350.791,44 de lei, au fost semnate, la sediul MDLPA, împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, și vizează atât modernizarea infrastructurii rutiere, cât și înființarea sau extinderea unor sisteme de alimentare cu apă potabilă, de canalizare și a unor stații de epurare. Printre proiectele semnate, trei vizează modernizarea infrastructurii și județul Teleorman. Este vorba despre “Modernizare drumuri de interes local în comuna Balaci”- 11.000.000 de lei, “Modernizare și reabilitare străzi de interes local în comuna Fântânele”- 11.000.000 de lei, și “Realizare racorduri la rețeaua de canalizare din localitățile Frăsinet și Clănița”- 4.905.393,31 de lei.

Prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, se vor realiza peste 9.000 km de rețele de alimentare cu apă, 17.000 km de rețele de canalizare, 2.000 km de drumuri județene și 15.000 km de drumuri locale, precum și 104 sisteme de distribuție a gazelor naturale, preluate din Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident pe raza localităţii Trivalea Moşteni. Un tânăr de 19 ani a decedat

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și...

Articole similare