25.3 C
Judeţul Teleorman
vineri, iulie 1, 2022

MLPDA a alocat banii necesari construirii unui pod peste pârâul Tinoasa, în satul Antoneşti

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

La finele săptămânii, Ministerul Lucrărilor Publice Dezvoltării şi Administraţiei a aprobat tranferul unei sume de bani pentru construirea unui pod Strada Coreea-pârâul Tinoasa din satul Antoneşti, comuna Călineşti, judeţul Teleorman. Valoare este de 1.064.383,72 lei iar obiectivul este finanţat de MLPDA, prin subprogramul Lucrări în primă urgenţă, derulat prin Compania Naţională de Investiţii.
Programul are ca scop executarea de lucrări în scopul prevenirii şi atenuării efectelor riscurilor naturale cauzate de cutremure de pământ, inundaţii, alunecări de teren, tasări şi/sau prăbuşiri de teren. Principalele lucrări executate în cadrul acestui subprogram vizează reabilitarea infrastructurii rutiere (drumuri, podeţe etc.) în special în cazul obiectivelor afectate de fenomene meteorologice deosebite precum inundaţiile dar şi consolidarea unor clădiri sau obeictive de importanţă afectate de cutremure sau alunecări de teren (amintim aici biserci, unităţi de învăţământ, diguri, ziduri de sprijin etc.).
Beneficiarii investiţiilor sunt statul, prin autorităţile administraţiei publice centrale, autorităţile administraţiei publice locale, precum şi alte instituţii publice şi instituţii de interes public şi persoane juridice recunoscute ca fiind de utilitate publică în condiţiile legii, precum şi alte entităţi ce funcţionează în baza unor legi speciale, inclusiv persoane fizice şi juridice.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

O tânără de 22 de ani, din municipiul Alexandria, prinsă drogată la volan. Şoferiţa consumase cannabis

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria au depistat o tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Alexandria,...

Articole similare