21.5 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, octombrie 1, 2022

Mizerie de nedescris, în parcările situate pe Centura Alexandriei. SDN Teleorman îşi face treaba după… pofta inimii!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Imagini deplorabile surprinse de către un conducător auto, într-una din parcările amplasate pe Centura ocolitoare a municipiului Alexandria. Mormanele de gunoi, ambalajele sau sticlele de plastic aruncate la voia întâmplării, arată caracterul grobian pe care-l au unii şoferi sau pasageri ce trec prin zonă. Totul ţine de educaţie şi de cei şapte ani de casă, noţiuni străine pentru unii semeni. O mare parte din vină o poartă şi administratorul drumului sau cei plătiţi cu bani grei să strângă resturile manajere din parcări, care, din fotografiile prezentate, par că nu dau cu zilele prin locurile respective.

Potrivit unor surse, SDN Alexandria are obligaţia să dea cu mătura şi să strângă mizeria lăsată de către oamenii needucaţi. Însă, din cauza numărului redus de angajaţi, operaţiunile de curăţenie se fac după “pofta inimii” sau când cineva îşi aduce aminte de atribuţiile stipulate în fişa postului.

Până la noi ordine, căci despre conştiinţă nici nu poate fi vorba, anumite parcări de pe raza judeţului Teleorman s-au transformat în adevărate focare de infecţie. Şi încă ceva: oare DSP Teleorman mai funcţionează ca instituţie?

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

1 Octombrie – Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice

Ziua de 1 octombrie, declarată Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice este o ocazie deosebită pentru a adresa cele mai...

Articole similare