10.6 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 16, 2021

Mini fabrică ilegală de ţigări, descoperită de poliţişti. Două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore

Articole noi

24 de localități, din Teleorman, în scenariul ROȘU. În 14 comune, rata de incidență este 0

Conform ultimelor date publicate astăzi de către Direcție de Sănătate Publică Teleorman, 24 de localități din județ sunt în...

Un bărbat din Conțești, prins în trafic cu permis FALS. „Șoferul” a fost oprit pentru depășirea limitei de viteză

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zimnicea au reținut un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Conțești,...

De la începutul anului, 1.540 de teleormăneni şi-au găsit un loc de muncă cu sprijinul AJOFM

În perioada ianuarie-martie 2021, ca urmare a implementării Programului Naţional de Ocupare a Forţei de Muncă, prin intermediul AJOFM...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

La data de 02 aprilie 2018, ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sprijiniți de polițiști  din cadrul Serviciului de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului de Investigații Criminale, Poliției Zimnicea  și Postului de Poliție Fântânele  au efectuat nouă percheziții domiciliare pe raza orașului Zimnicea și a comunelor Fântânele  și Năsturelu  și au pus în executare  cinci mandate de aducere.

Cu ocazia perchezițiilor domiciliare au fost identificate și ridicate pentru cercetări 57 kg. tutun de fumat, 140 kg. tutun frunză, 3 utilaje de fabricat tutun de fumat, un injector de fabricat țigarete și 2180 lei proveniți din vânzarea de tutun de fumat.

De asemenea, au fost ridicate înscrisuri privind deținerea și comercializarea prin intermediul site-urilor de internet, în perioada 01.01.2018 – 01.04.2018 a 108 kg. tutun de fumat nemarcat fiscal.

Față de 6 persoane se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de producerea de produse accizabile care intră sub incidenţa regimului de antrepozitare prevăzut în prezentul titlu în afara unui antrepozit fiscal autorizat de către autoritatea competentă, prev. de art. 452, alin. 1 lit. a) din Legea 227/2015 privind Codul fiscal și deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 1 kg tutun de fumat, prev. de art. 452, alin 1, lit. h) din Legea 227/2015.

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate, față de două persoane s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introduse în Centrul de reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Teleorman.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

24 de localități, din Teleorman, în scenariul ROȘU. În 14 comune, rata de incidență este 0

Conform ultimelor date publicate astăzi de către Direcție de Sănătate Publică Teleorman, 24 de localități din județ sunt în...

Articole similare