8.7 C
Judeţul Teleorman
miercuri, aprilie 24, 2024

Meseria e brățară de aur, iar cea de pompier salvator este una nobilă

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

De ce meseria de pompier?

Pentru că e o profesie onorabilă, nobilă, într-un domeniu dinamic și plin de satisfacții profesionale, pentru că veți dobândi o pregătire profesională solidă, în spirit european, cu recunoașterea studiilor în plan național și internațional, pentru că veți avea un loc de muncă asigurat după absolvire, stabil și atractiv din toate punctele de vedere.

Tinerii interesaţi să devină cadre militare (ofiţeri, maiştrii militar sau subofiţeri) se pot adresa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „A.D. Ghica” al judeţului Teleorman care recrutează candidaţi pentru admiterea în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne – sesiunea 2016.

La concursul de admitere din anul 2016, în instituţiile de formare iniţială a personalului militar, pentru nevoile Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi unităţile subordonate sunt următoarele locuri:

STUDII POSTLICEALE:

 Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti (durata studiilor 2 ani) cu specializările:

        – subofiţer de pompieri şi protecţie civilă – 224 locuri (din care 2 locuri pentru romi).

Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” Piteşti, cu specializările:

        – Tehnică de comunicaţii (durata studiilor 2 ani) – 2 locuri I.G.S.U.

        – Construcţii – 4 locuri I.G.S.U.

        – Operare şi mentenanţă echipamente de comunicaţii – 2 locuri I.G.S.U.

        – Intendenţă – 1 loc I.G.S.U.

                  Pentru locurile scoase la Şcoala Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti se recrutează numai bărbaţi.

 Foarte important!

Cererile de participare la sesiunea de admitere 2016 se depun de candidaţi la unităţile de recrutare până la următoarea dată limită:

  • 29 iulie 2016 pentru şcolile postliceale ale MAI.

Dosarele de recrutare, complete, ale candidaţilor vor fi depuse, astfel :

  • Pentru Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti până la data de 12 august 2016.

            Informaţii privind graficul admiterii, datele de prezentare, valoarea taxei de înscriere, etapele şi probele de concurs, tematica şi bibliografia vor putea fi accesate la adresele web ale fiecărei instituţii de învăţământ.

Datele şi informaţiile referitoare la condițiile și criteriile specifice de recrutare, evaluarea psihologică și conținutul dosarului de recrutare se pot obţine la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „A.D.Ghica” al judeţului Teleorman, din municipiul Alexandria, str. Carpaţi nr. 7 sau la telefon 0247/311113, interior 27129 – Biroul Resurse Umane.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare