26.5 C
Judeţul Teleorman
duminică, aprilie 14, 2024

MDLPA a decontat facturile pentru investiţii din judeţ, şi anume: “Modernizare drumuri de interes local, în Poroschia, Talpa şi Purani”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 93.825.047,65 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 87 de obiective de investiţii finanţate prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”.

”Facturile au fost depuse de autorităţile publice locale din 35 de judeţe, pentru proiecte care contribuie la asigurarea accesului cetăţenilor la servicii esenţiale de utilitate publică, prin modernizarea infrastructurii rutiere şi înfiinţarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă, a reţelelor de canalizare şi a staţiilor de epurare”, a precizat ministrul Adrian-Ioan Veştea.

Conform documentului, din cele 87 de obiective, trei vizează investiţii, în judeţul Teleorman. Este vorba despre : “Modernizare drumuri de interes local, sat Poroschia, comuna Poroschia”, valoarea totală a investiţiei ridicându-se la 23.479.487,27, “Modernizare drumuri de interes local în comuna Talpa”, suma necesară finalizării proiectului fiind de 13.468.924,51 de lei şi “Modernizare drumuri de interes local în comuna Purani”, cu o valoare totală de 13.028.122,47 de lei.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident pe raza localităţii Trivalea Moşteni. Un tânăr de 19 ani a decedat

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și...

Articole similare