10.3 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, aprilie 1, 2023

MĂNÂNCĂ ȘI TU SĂNĂTOS! SĂPTĂMÂNA EDUCAȚIEI GLOBALE

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În școala noastră online, pandemia nu ne oprește să fim împreună în actele de creativitate în care suntem implicați, dimpotrivă, suntem mai uniți ca oricând! Tocmai s-a încheiat o săptămână dedicată educației globale, săptămână care, în alți ani, era sărbătorită de toate școlile alexăndrene, cu mare fast și implicarea tuturor elevilor în activități menite de a mișca și munții, nu doar sufletele oamenilor! Chiar dacă viața ni s-a schimbat radical, obiceiurile noastre artistice, creative, ne-au rămas ca hrană a spiritului.
Astfel că, la Școala Gimnazială ,,Mihai Viteazul” din Alexandria am realizat activitatea online  ,,Mănâncă și tu sănătos!”, cu implicarea tuturor elevilor de clasa a V-a, îndemnul pornind de la dorința de a trăi sănătos în casele noastre printr-o alimentație bogată în vitamine, cu atât mai mult cu cât toți stăm mai mult închiși, mișcarea care aduce cu sine arderea caloriilor și eliberarea energiilor acumulate fiind cu mult redusă față de perioade fericite ale vieții noastre înainte de pandemia de Covid-19, când fericirea era dată tocmai de libertatea de a fi și a trăi simplu și frumos, sănătos.
Expoziția online s-a bucurat de mare succes, iar prezentările power point ne-au adus mai aproape de scopul activității. Încercăm să fim optimiști prin tot ceea ce întreprindem și să-i molipsim și pe cei care, poate, nu mai au speranțe.
Împreună suntem o forță! Respectăm măsurile de protecție impuse de lege și creăm propriile legi care ne ajută să trăim sănătos și armonios!

Profesor coordonator de activitate,
Purcărea Cristiana-Mihaela

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare