35.8 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iulie 13, 2024

Lucrări intense la Punctul de lucru al pompierilor din localitatea Slobozia Mândra

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În curând, în localitatea Slobozia Mândra se va operaționaliza un nou punct de lucru al pompierilor teleormăneni care să asigure intervenția rapidă în acea zonă, știut fiind faptul că distanța față de subunitatea din Turnu Măgurele în raionul de intervenție în care se regăsește este una destul de mare. Aici se vor afla 24 de ore din 24, în slujba cetățenilor, un echipaj de prim-ajutor cu o ambulanță SMURD și un echipaj de stingere cu apă și spumă care are în dotare și modulul de descarcerare pentru asigurarea intervenției în cazul accidentelor rutiere.
În urma analizelor operative realizate încă de la începutul acestui proiect, a reieșit faptul că timpul de răspuns la intervenție va fi redus semnificativ, la câteva minute, ceea ce înseamnă, în mod direct, creșterea gradului de siguranță oferit cetățenilor.
Pentru toate eforturile pe care le depun în vederea realizării acestei construcții, cu termen preconizat pentru jumătatea anului 2022, adresăm mulțumiri autorităților locale și județene pentru implicare!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Trofeul Electricianului: Anul acesta, Locul I a fost revendicat de un ucenic electrician din județul Teleorman

Tinerii din programul Ucenic Electrician, desfășurat de Distribuție Oltenia, confirmă că viitorul energiei este pe mâni bune. Pentru al...

Articole similare