35.8 C
Judeţul Teleorman
vineri, iulie 12, 2024

Localitatea Putineiu îmbracă straie de sărbătoare. Prima ediţie a “Zilei comunei” va avea loc duminică, 8 mai

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Atmosferă de sărbătoare şi distracţie cât cuprinde. De asta vor avea parte cetăţenii din Putineiu şi comunele limitrofe, duminică, 8 mai, începând cu ora 11.00 şi până târziu în noapte. Evenimentul dedicat „Zilei comunei Putineiu” se află la prima ediţie, iar pe scenă vor urca artişti în vogă din folclorul românesc, i-am numit aici pe Virginica Neagu, Constantin Măgureanu, Neta Soare şi Ştefania Strejescu. Alături de aceştia va cânta şi încânta publicul Letiţia Moisescu, interpretă de muzică uşoară.
Şi copiii din localitatea Putineiu vor avea parte de distracţie, conducerea primăriei amenajând un loc special pentru ei. Emoţiile privind organizarea evenimentului sunt din ce în ce mai mari, având în vedere că, anul acesta, aşa cum precizam, evenimentul se află la prima ediţie. Cu această ocazie, primarul Sima Ionuţ îşi invită consătenii, pe fiii satului, oriunde s-ar afla, dar şi pe cetăţenii din comunele limitrofe, la distracţie, la muzică, joc şi voie bună, promiţând o zi de neuitat, care va rămâne mult timp în memoria oamenilor.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Trofeul Electricianului: Anul acesta, Locul I a fost revendicat de un ucenic electrician din județul Teleorman

Tinerii din programul Ucenic Electrician, desfășurat de Distribuție Oltenia, confirmă că viitorul energiei este pe mâni bune. Pentru al...

Articole similare