8.7 C
Judeţul Teleorman
miercuri, aprilie 24, 2024

Liberalii teleormăneni, prezenți la Liga Aleșilor Locali de la Brașov (foto)

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Timp de două zile, aproximativ 1000 de liberalii din întreaga țară au participat la lucrările ședinței anule a Ligii Aleșilor Locali, eveniment ce s-a desfășurat în Poiana Brașov.

Delegația teleomăneană a fost condusă de președintele Eugen Pîrvulescu și a fost formată din peste 40 de primari, viceprimari, consilieri județeni și consilieri locali.

Astfel, principalele puncte asumate de PNL pentru 2016 – 2020 sunt: descentralizarea cu asigurarea resurselor financiare pentru fiecare unitate administrativ teritorială; atribuţiile administraţiei locale pentru sprijinul mediului economic local; salarizarea funcţionarilor publici cu o creştere medie de 22% începând cu 2017; statutul aleşilor locali; codul incompatibilităţilor; salarizarea aleşilor locali și simplificarea procedurilor pentru creşterea gradului de atragere a fondurilor europene şi pentru implementarea proiectelor de dezvoltare locală.

”Ca liberali, credem că aceste măsuri pot opri deprofesionalizarea administraţiei publice, motivând şi capacitând pe toţi cei care asumă principii care pot aduce prosperitate şi solidaritate reală în comunităţile României: ierarhia meritului şi răsplata justă a muncii făcute cu profesionalism şi onestitate, transparenţă cheltuirii banului public, competiţie reală în investiţiile publice, diminuarea birocraţiei şi încurajarea iniţiativei economice, cultural-educaţionale şi sociale în comunitate, solidaritate socială bazată pe familie şi valorile tradiţionale ale acesteia”, a declarat președintele Eugen Pîrvulescu.

Picture 120

Picture 103

Picture 119

Picture 092

Picture 108

Picture 123

Picture 121

Picture 124

Picture 140

Picture 127

Picture 143

Picture 146

Picture 066

Picture 154

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare