29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Liberalii ”mai rup” un viceprimar în fieful PSD. Costel Strâmbu, al doilea om din primăria Piatra

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Liberalii din judeţul Teleorman par mai hotărâţi ca oricând să încurce planurile PSD. Şi o fac în cel mai democratic mod cu putinţă, prin votul aleşilor locali. După ce la Zâmbreasca, PNL a dat prima lovitură, desemnându-l ca viceprimar pe Preda Gheorghe, şi în localitatea Piatra, liberalii au cunoscut laurii victoriei.
Miercuri, în şedinţa de constituire a CL, PNL a bătut din nou palma cu UNPR şi PMP. În consecinţă, au format majoritatea, fapt ce a dus la votarea lui Costel Strâmbu ca viceprimar al localităţii.
”O zi istorică”, după cum a declarat Constantin Filip, decanul de vârstă din CL Piatra, cel care a fost ales preşedinte de şedinţă pentru următoarele trei luni.
Imediat după aflarea rezultatului, noul viceprimar a declarat că îşi doreşte să facă o ochipă constructivă cu actualul primar, care să ducă la bunăstarea comunităţii locale.
La şedinţa publică au fost prezenţi preşedintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, şi vicepreşedinţii Dan Popescu, Maria Stoian şi Raluca Fedeleş.

M.D.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare