12 C
Judeţul Teleorman
marți, martie 21, 2023

Liberalii din Călmăţuiu s-au mutat la casă nouă. Inaugurarea sediului, în prezenţa parlamentarilor teleormăneni

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Într-o postare pe pagina de socializare, reprezentanţii formaţiunii politice afirmă că a fost inaugurat sediul Organizaţiei PNL Călmăţuiu, în prezenţa preşedintelui PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu, şi a deputaţilor Maria Stoian şi Calota Florica Ica.
Cu această ocazie, preşedintele PNL Calmăţuiu Alina Barbu i-a asigurat pe toţi cei care i-au fost alături că va lupta cu toate resursele pentru schimbarea de care are nevoie comuna ei, în ciuda piedicilor şi metodelor, nedrepte de multe ori, prin care actualul primar PSD, aflat la al treilea mandat, încearcă să o determine să renunţe la viitoarea candidatură pentru funcţia de primar. Deşi nu este o luptă uşoară, aceste obstacole nu au făcut decât să stimuleze şi mai mult pe doamna Alina Barbu să continue ce a început în 2020, iar atitudinea şi susţinerea din ce în ce mai multor concetăţeni, deşi încă neasumată public, reprezintă principala sursă care o determină să mergă mai departe în această confruntare.
Totodată, preşedintele Pîrvulescu îi urează succes în ceea ce şi-a propus şi o asigură că va avea parte de toată susţinerea filialei judeţene!” Îi urez succes doamnei Alina Barbu şi o asigur public că va avea tot sprijinul meu şi al colegilor mei în lupta grea pe care şi-a asumat-o şi pe care este hotărâtă să o ducă până la capăt, indiferent de obstacolele adversarilor politici”, a declarat liderul liberal.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Reabilitarea integrată a clădirii Grădiniţei nr. 1 din Zâmbreasca, prin programul de consolidare a clădirilor cu risc seismic ridicat

Încă 30 de proiecte depuse în cadrul Programului naţional de consolidare a clădirilor cu risc seismic ridicat au fost...

Articole similare