5.1 C
Judeţul Teleorman
duminică, aprilie 11, 2021

Lansare de carte la Biblioteca Județeană ,,Marin Preda” Teleorman. “Constantin Titel Petrescu. Drama unui social democrat autentic”

Articole noi

Decizie CLSU Alexandria: Restricţiile privind limitarea răspândirii SARS Cov 2 se menţin, în următoarele două săptămâni

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit în şedinţă extraordinară în data de 09.04.2021, a adoptat o hotărâre prin...

Județul Teleorman ar putea intra în scenariul ROȘU. Astăzi, s-a atins pragul critic de 3 cazuri la mia de locuitori

Astăzi, în județul Teleorman s-a atins pragul critic de 3 cazuri de infectare cu COVID 19 la mia de...

Declarație de presă- deputat Maria Stoian: Investiții europene pentru comunitățile locale prin PNRR

Planul Național de Redresare și Reziliență propus de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a fost adoptat miercuri, 7 aprilie,...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Joi, 12 decembrie 2019, începând cu ora 12.30, la Sala de lectură a Bibliotecii Județene “Marin Preda” Teleorman, va avea loc lansarea de carte “Constantin Titel Petrescu. Drama unui social democrat authentic” semnată Dan Botez.

Autorul s-a născut în 1959 în comuna Cervenia, județul Teleorman. Este de profesie magistrat procuror (a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii „A. I. Cuza” Iaşi, promoţia 1984) și din anul 2000 etse licenţiat şi în istorie (a obţinut licenţa la Facultatea de Istorie a Universităţii Bucureşti). În anul 2004 obţine licenţa şi în ştiinţe politice la Facultatea de Ştiinţe Politice a Universităţii Bucureşti, iar din 2011 este doctor în drept al Şcolii Doctorale din cadrul Facultăţii de Drept al Universităţii Bucureşti.

A publicat articole în reviste de specialitate „Dreptul”, „Revista de drept penal”, Revista „Doctrine şi jurisprudenţă”, începând cu anul 1998.

Se află la cea de-a opta lansare de carte, cele anterioare bucurându-se de un real succes. Volumele lansate anterior: “Ion Antonescu-Destinul unui Mareșal al României”; “Alexandru Averescu-Mareșalul poporului”; “Constantin Prezan-Mareșalul datoriei”; “Lucrețiu Pătrășcanu-Destinul unui intelectual comunist”; “Doctor Petru Groza-Burghezul roșu”; „Ion Gheorghe Maurer-Un intelectual la poarta comunismului” și coautor al volumului “Procesul și execuția Mareșalului Antonescu” (coordinator-istoricul Gheorghe Buzatu)

La evenimentul vor participa printre alții: prof. univ. dr. Corneliu Mihai Lungu-Universitatea din Craiova; prof. univ. dr. Ion Calafeteanu-Universitatea Valahia Târgoviște; prof. univ.dr. Gheorghe Sbârnă-Universitatea Valahia Târgoviște; prof. univ. dr. Dumitru Borțun-SNSPA București; prof. univ. dr. Lionede Ochea-Universitatea București.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Decizie CLSU Alexandria: Restricţiile privind limitarea răspândirii SARS Cov 2 se menţin, în următoarele două săptămâni

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit în şedinţă extraordinară în data de 09.04.2021, a adoptat o hotărâre prin...

Articole similare