10 C
Judeţul Teleorman
marți, aprilie 20, 2021

La Spitalul Zimnicea se poate muri cu zile! Medic chirurg, acuzat că ridică palma la pacienți. Managerul recunoaște: “e mai iute la mânie!”

Articole noi

Produse de igienă pentru elevii de la Şcoala “Alexandru Colfescu”, din Alexandria, oferite de Crucea Roşie Teleorman

Când elevii se vor întoarce în bănci, e important ca aceştia să aibă toate condiţiile necesare pentru a fi...

Bilanţ tragic pe drumurile din judeţ. Nouă persoane şi-au pierdut viaţa, în accidente rutiere, de la începutul anului

Încălcarea regulilor privind circulaţia pe drumurile publice constituie unul dintre factorii care pun în pericol integritatea corporală, viaţa şi...

Rata de incidenţă a infecţiilor COVID-19 la 1000 de locuitori în fiecare localitate din Teleorman

Rata incidenţei cumulată a cazurilor de COVID 19, pe ultimele 14 zile de la nivelul localităţilor din judeţul Teleorman...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.


“Spitalul Zimnicea este locul unde oamenii vin cu o urgență și mor cu zile, din cauza unor medici ce nu pun diagnosticul corect. Mai mult, bolnavii sunt goniți acasă de către doctori”. Asta susține o pacientă, care, la începutul săptămânii s-a prezentat la camera de gardă a Spitalului de la malul Dunării.

“Fiind de gardă, domnul doctor Pretorian Gabriel, MEDIC CHIRURG, urlă la pacienți și la însoțitori, afirmând că el face ce vrea. Ridică palma la bolnavi și îi gonește acasă fără să-i mai consulte. Astăzi (n.n luni, 8 aprilie) am fost pusă în situația de a veni la Spital cu o prietenă, ce avea mari dureri de burtă. Am așteptat 30-40 de minute să i se pună o perfuzie. În zadar! Am fost la dânsul și l-am întrebat cât mai durează, deoarece mi se pare anormal să fie pus un diagnostic fără o ecografie și fără analize. În acel moment s-a aprins și a început să țipe la mine, că e treaba lui ce face, să zic mulțumesc că îi pune o perfuzie, că el este obosit, că a făcut 10 ecografii și nu mai poate. Mi-a spus să o iau pe pacientă din salon, să o duc acasă, să plecăm de acolo, că nu se mai ocupă de noi” se arată într-o scrisoare adresată redacției.

Femeia precizează că, imediat după incident, a mers la managerul Spitalului din Zimnicea, căruia i-a relatat despre cele întâmplate.

“Am fost la manager. Mi s-a spus că nu are nimeni ce să-i facă, sunt mulți pacienți care se plâng de el. Surpriza a venit în momentul în care medicul a fost sunat. A început să o jignească și pe doamna manager. De ce nu are nimeni ce să-i facă? Este pensionar, ar trebui să își vadă de pensie, nu să vină la spital, să îl știe toată lumea de frică. Spitalul parcă este blestemat. În urmă cu ceva vreme, aici a avut loc o tragedie. O asistentă a murit tot din cauza doctorului de gardă. În acest spital nu se fac analize, pacienții sunt tratați după ureche, cu o perfuzie cu calciu sau ceva calmant. Apoi, sunt trimiși acasă. Este înfricoșător ce se întâmplă. Vreau să-i mulțumesc domnului doctor Pretorian Gabriel pentru că doar a URLAT LA NOI, A RIDICAT PALMA ȘI NU NE-A LOVIT!”, mai declară femeia.

Contactat telefonic, Cone Geanina, managerul Spitalului din Zimnicea, a afirmat că din discuția avută cu doctorul Pretorian Gabriel nu reiese că actul medical ar fi fost încălcat. Medicul susține că femeia ar fi țipat la el, sugerându-i ceea ce trebuie să facă, moment în care i-a spus să se liniștească și să aștepte, deoarece sunt și alți pacienți la rând.

“În orice unitate spitalicească, există un cod de clasificare a urgențelor medicale. Probabil, în acel moment, la camera de gardă, erau pacienți cu probleme mult mai grave, ce au prioritate. Este adevărat, domnul doctor este mai iute la mânie. Așa vorbește dânsul, mai apăsat, însă, totdeauna, își face meseria!”, a afirmat managerul Cone Geanina.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Produse de igienă pentru elevii de la Şcoala “Alexandru Colfescu”, din Alexandria, oferite de Crucea Roşie Teleorman

Când elevii se vor întoarce în bănci, e important ca aceştia să aibă toate condiţiile necesare pentru a fi...

Articole similare