25.3 C
Judeţul Teleorman
vineri, iulie 1, 2022

Jucătoarele de la CS Universitatea Alexandria încheie turul campionatului pe locul 8

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

La finele săptămânii trecute, jucătoarele de la CS Universitatea Alexandria au disputat, pe terenul din Buzescu, ultimul joc din turul campionatului, restanţa cu Piroş Security Arad, încheiat cu victoria oaspetelor, scor 2-3. Golurile fetelor noastre au fost marcate de Elena Frîncu şi Oana Dumitrache.
Pentru această partidă antrenorul Călin Pistolea s-a putut baza doar pe 11 jucătoare: Andreea Pencea, Roxana Şerban, Oana Dumitrache, Iulia Iorgoni, Ana Maria Boldeiu, Andra Olaru, Mădălina Radu, Iulia Săvescu, Elena Frîncu, Mădălina Zanfir, Alexandra Nica.
Jucătoarele Genoveva Roşie, Claudia Pană şi Flavia Tatu sunt accidentate, iar Cristina Tudorache şi Otilia Durlă au fost selecţionate la naţionala de senioare pentru jocul împotriva Croaţiei  (meci anulat).
Astfel, după acest rezultat, CS Universitatea Alexandria încheie turul campionatului pe locul 8, cu un număr de 10 puncte. De precizat faptul că echipa Fotbal Feminin Baia Mare mai are de disputat 3 meciuri, iar în cazul în care o să câştige cel puţin 4 puncte, echipa teleormăneană coboară pe locul 9 în clasamentul Ligii I. În martie se reia activitatea sportivă, urmând să disputăm jocurile rămase în play-out, tur-retur, cu echipele aflate pe locurile 7-12.
“Mulţumim pentru sprijinul acordat Primăriei municipiului Alexandria şi Primăriei comunei Buzescu ( acolo unde ne desfăşurăm jocurile de pe teren propriu)”, se arată într-un mesaj postat pe o pagină de socializare.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

O tânără de 22 de ani, din municipiul Alexandria, prinsă drogată la volan. Şoferiţa consumase cannabis

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria au depistat o tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Alexandria,...

Articole similare