24.1 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 12, 2024

Jandarmeria Teleorman recrutează tineri care vor să devină jandarmi. 700 de locuri vor fi scose la concurs

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Până pe data de 05 mai a.c., Jandarmeria Teleorman desfăşoară o nouă campanie de recrutare pentru cei care doresc o carieră militară în Jandarmeria Română, astfel:

La Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani sunt scoase la concurs un număr de 350 locuri, din care 3 sunt destinate cetăţenilor de etnie romă, iar 3 celor de altă minoritate.

La Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni sunt scoase la concurs 350 locuri, din care 3 sunt destinate cetăţenilor de etnie romă, iar 3 celor de altă minoritate.

Pentru a urma cursurile şcolilor militare de subofiţeri jandarmi din Drăgăşani sau Fălticeni trebuie îndeplinite anumite condiţii ce pot fi consultate pe site-ul www.jandarmeriateleorman.ro, secţiunea carieră-angajări sau pe www.jandarmeriafalticeni.ro, respectiv www.scoaladragasani.ro.

Cererea-tip de înscriere se depune până pe data de 05 mai a.c., exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurseumane@.jandarmeriateleorman.ro, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică, iar dosarele se depun personal şi în volum complet, până la data de15 mai a.c., la sediul Jandarmeriei Teleorman.

Evaluarea psihologică a candidaţilor se realizează la o dată şi într–o locaţie ce va fi anunţată ulterior, prin postarea în timp util pe pagina de internet a Jandarmeriei Teleorman.

Proba de evaluare a performanţei fizice se susţine în perioada 19-24 mai a.c. la sediul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, conform unei planificări ce va fi anunţată ulterior, prin postarea în timp util pe pagina de internet a unităţii.

Proba de verificare a cunoştinţelor se va susţine în data de 27 mai a.c., de către candidaţii care au promovat proba de evaluare a performanţei fizice şi va consta într-un test grilă ce cuprinde subiecte din disciplina limba română, disciplina limbă străină, subiecte din legislaţia specifică Ministerului Afacerilor Interne, precum şi a instituţiilor politice ale statului şi subiecte de educaţie civică şi cetăţenească, exerciţii de evaluare a capacităţii de analiză şi sinteză, precum şi exerciţii privind deprinderea raţionamentului logic.

Examinarea medicală se va realiza în perioada 31 mai-29 iunie a.c., pentru candidaţii care se încadrează în numărul locurilor scoase la concursul de admitere, în ordinea descrescătoare a notelor finale.

Sunt declaraţi „Admis” candidaţii care au fost declaraţi apt medical, în ordinea descrescătoare a notelor finale.

Rezultatele finale ale admiterii se afişează la sediul unităţilor de învăţământ şi se postează pe site-ul oficial al acestora, până la data de 30 iunie a.c.

Mai multe informaţii puteţi obţine la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Teleorman situat în municipiul Alexandria, strada Alexandru Ghica, nr.121 sau la numărul de telefon 0247/311.055. (Serviciul Resurse Umane).

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident pe raza localităţii Trivalea Moşteni. Un tânăr de 19 ani a decedat

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și...

Articole similare