24.7 C
Judeţul Teleorman
marți, mai 30, 2023

IPJ Teleorman: Şase permise de conducere reţinute şi amenzi de circa 50.000 de lei, într-o singură zi

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Poliţiştii teleormăneni au fost în teren în vederea asigurării unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, protejării patrimoniului şi drepturilor şi libertăţilor persoanelor, răspunzând nevoilor cetăţenilor.
Astfel, la data de 3 noiembrie a.c., poliţiştii au intervenit la peste 80 de evenimente, dintre  care nu mai puţin de 70 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă-112.
Totodată, în urma activităţilor preventive desfăşurate, pentru neregulile constatate poliţiştii au aplicat peste 130 de sancţiuni contravenţionale în valoare aproximativ 50.000 de lei, au reţinut şase permise de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare pentru diferite abateri de la normele privind circulaţia pe drumurile publice.
De asemenea, poliţiştii rutieri au intervenit în cazul două accidente rutiere şi au constatat două infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte miercuri, 31 mai, începând cu ora 10, la Sala de lectură, Ziua Copilului. Rubab...

Articole similare