22.1 C
Judeţul Teleorman
marți, mai 30, 2023

IPJ Teleorman: Peste 420 de persoane au fost verificate în acțiunile pentru prevenirea și limitarea infectării cu coronavirus

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Peste 420 de persoane au fost verificate de polițiști în cadrul activităților desfășurate în ultimele 24 de ore la nivelul județului Teleorman, acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție, scopul vizat fiind prevenirea și combaterea infectării, precum și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Astfel, 65 de efective din cadrul I.P.J. Teleorman, 41 de polițiști locali, jandarmi, precum și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și de la Protecția Consumatorului au acționat în principal în zonele aglomerate din județ – piețe, târguri, centre comerciale, zone pietonale, unități de învățământ, dar și în trafic. În cadrul celor 14 acțiuni punctuale organizate au fost verificate peste 120 obiective, au fost legitimate nu mai puțin de 420 de persoane și verificate peste 200 de autovehicule, dintre care 22 de mijloace de transport în comun. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 74 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 9.000 de lei.

Vă recomandăm să păstrați distanțarea fizică, să purtați masca de protecție și să nu vă expuneți la riscuri. Reamintim faptul că organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, aniversări, mese festive etc) este interzisă, motiv pentru care vă rugăm să respectați prevederile legii; în situația în care se va constata că această interdicție este încălcată, vor fi aplicate sancțiuni contravenționale. Este important ca fiecare dintre noi să aibă un comportament responsabil, să conștientizeze importanța măsurilor necesar a fi respectate în contextul situației actuale și să respecte recomandările autorităților. Scopul forțelor de ordine nu este aplicarea de sancțiuni, ci de a determina cetățenii să conștientizeze necesitatea respectării măsurilor de protecție sanitară.

 

Sănătatea și viața sunt cele mai importante!

Suntem permanent la datorie pentru siguranța tuturor!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte miercuri, 31 mai, începând cu ora 10, la Sala de lectură, Ziua Copilului. Rubab...

Articole similare