30.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 30, 2022

IPJ Teleorman organizează concurs pentru şef de post, în comunele Călmăţuiu, Vedea şi Rădoieşti

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman organizează concurs pentru ocuparea a patru funcţii vacante de şef post I, din sursă internă, la posturile de poliţie din localităţile Călmăţuiu, Vedea şi Rădoieşti. În vederea înscrierii şi participării la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească mai multe condiţii, cum ar fi să deţină gradul profesional de minimun agent de poliţie, să să fie absolvent de studii medii, cu diplomă de bacalaureat, să nu se afle sub efectul unei sancţiuni disciplinare sau faţă de aceştia să nu fi fost pusă în mişcare acţiunea penală sau să aibă minim 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei.

Candidaţii care nu sunt încadraţi la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman, pe lângă documentele sus-menţionate trebuie să prezinte o adeverinţă emisă de structura de resurse umane competentă, din care să rezulte că nu sunt sub efectul vreunei sancţiuni disciplinare sau faţă de aceştia să nu fi fost pusă în mişcare acţiunea penală.

Cererile de participare la concurs vor fi adresate şefului inspectoratului şi vor fi depuse la adresa de e-mail a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman-Serviciul Resurse Umane, resurseumane@tr.politiaromana.ro, până la data de 20.06.2022, ora 16:00, inclusiv zile nelucrătoare.

Dosarele de concurs vor fi depuse, până la aceeaşi dată, respectiv 20.06.2022, ora 16:00 ( şi în zile nelucrătoare), exclusiv în format electronic (scanat, format PDF, needitabil), la adresa de e-mail a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman Candidatul nemulţumit de rezultatul obţinut la interviul structurat pe subiecte profesionale poate formula contestaţie, o singură dată, în termen de 24 de ore de la afişare.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Doar 33 de primării, din Teleorman, respectă legea privind publicarea unor informații, în “Monitorul Oficial Local”

Din ianuarie 2020, primăriile și consiliile județene sunt obligate, prin Codul Administrativ, să publice documentele de interes public în...

Articole similare