9.7 C
Judeţul Teleorman
duminică, decembrie 3, 2023

IPJ TELEORMAN: O CUNOAȘTEȚI? AȚI VĂZUT-O? SUNAȚI LA 112!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Solicităm sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unei tinere în vârstă de 19 de ani, reclamată ca fiind dispărută de pe raza comunei Nanov, județul Teleorman.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție al Judeţului Teleorman efectuează căutări în vederea depistării unei tinere în vârstă de 19 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Nanov, sat Nanov, județul Teleorman şi până în prezent nu a mai revenit.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Nanov au fost sesizați despre faptul că tânăra a plecat voluntar de la domiciliu din data de 24.06.2022. În momentul plecării aceasta purta o rochie tip salopetă de culoare negru, iar în picioare purta o pereche de adidași de culoare negru.

Semnalmente: înălțime aprox. 1,65 m, greutate 60 kg, fața ovală, ochi căprui, părul lung, drept.

Persoanele care pot furniza informaţii despre aceasta sunt rugate să contacteze Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman la tel. 0247/407.164, 0247407166, 0247407006 – Biroul Urmăriţi, să informeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la telefonul de urgenţă – 112.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deputat PNL, MARIA STOIAN: Sprijin esențial destinat școlilor mici pentru reducerea absenteismului și îmbunătățirea rezultatelor elevilor

Unul dintre obiectivele primordiale ale conducerii PNL a Ministerul Educației îl reprezintă reducerea fenomenului abandonului școlar, amplificat în ultima...

Articole similare