10 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, aprilie 1, 2023

IPJ Teleorman face angajări, la Biroul pentru Protecţia Animalelor. Este nevoie de doi medici veterinari, un ofiţer şi trei agenţi

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Se fac angajări la Biroul pentru Protecţia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Teleorman. Conform anunţului, se scot la concurs două posturi pentru ofiţeri specialişti destinate medicilor veterinari, precum şi un post de ofiţer principal şi trei posturi de agent.
Pentru funcţiile de ofiţer specialist (medic veterinar), candidaţii trebuie să fie licenţiaţi în medicină veterinară, cu certificat/atestat de membru al Colegiului Medicilor Veterinari, vizat pe anul în curs, să nu aibă antecedente penale, cu excepţia situaţiei când a intervenit reabilitarea, să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni, să nu fi fost destituiţi dintr-o funcţie publică sau să nu le fi încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 7 ani.
Pentru pentru funcţia de ofiţer candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii universitare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă într-unul dintre următoarele domenii/domenii de ştiinţă, artă şi cultură/profile/specializări/specialităţi: Zootehnie, Psihologie, Drept/ştiinţe juridice, Ştiinţe economice/economic (toate specializările) sau Calculatoare/informatică/informatică aplicată.
Pentru funcţiile de agenţi, candidaţii trebuie să aibă minim studii medii, cu diplomă de bacalaureat,  să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni, să nu fi fost destituiţi dintr-o funcţie publică sau să nu le fi încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 7 ani şi să nu aibă tatuaje ori elemente ornamentale, de orice natură, aplicate, inserate sau implantate pe/în corp, neacoperite de vestimentaţie, în ţinuta de vară
Pentru înscrierea în vederea participării la concurs candidaţii trebuie să înainteze documentele solicitate, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurseumane@tr.politiaromana.ro, în perioada 18.12.2020 – 28.12.2020, până la ora 16.00. Proba scrisă, va consta într-un test scris, de tip grilă, şi va avea loc la data de 23.01.2021. Rezultatul la proba test scris se poate contesta o singură dată în termen de 24 de ore de la afişare, iar contestaţiile se depun pe adresa de e-mail resurseumane@tr.politiaromana.ro.
Informaţii complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiţii de participare şi modalităţile de desfăşurare a concursurilor, se pot obţine consultând pagina de internet a IPJ Teleorman, secţiunea Carieră /Posturi scoase la concurs.
Poliţia Animalelor s-a înfiinţat prin Ordonanţa de Urgenţă 175/2020, adoptată în această toamnă de Guvernul României. Actul normativ stabileşte că animalele aflate în pericol vor putea fi confiscate, iar poliţiştii vor avea dreptul să intre pe o proprietate privată fără a avea mandat de la judecător, în cazul în care constată că un animal este în pericol.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare