24.1 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 12, 2024

IPJ Teleorman: Cazuri şi (ne)cazuri

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Condamnați la închisoare pentru tentativă de omor

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale şi cei de la Postul de Politie Călmăţuiu de Sus au desfășurat în ziua de 7 februarie activități pe linie de urmăriţi şi mandate pe raza comunei, depistând doi bărbați, în vârstă de 59 și, repectiv, 31 de ani, ambii din satul Băcăleşti, condamnați la 8 și 5 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.
Cei doi au fost încarcerați în Penitenciarul Giurgiu.

 

Crap și novac, fără acte de comercializare

În ziua de 07.02.2016, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Vitănești însoțiți de jandarmi din cadrul I.J.J. Teleorman au depistat în flagrant trei persoane de sex masculin cu vârste cuprinse între 15 și 35 de ani, toți din comuna Drăgăneşti-Vlaşca, judetul Teleorman care ofereau spre vânzare pe marginea DE 70, în zona terenului de fotbal peşte din specia ,,crap,, si ,,Novac,, asupra căruia nu dețineau documente de proveniență și nici autorizație sanitar veterinară.
Cantitatea de peşte găsita asupra lor a fost ridicată și predată unui reprezentant al D.S.V.S.A. Teleorman în vederea denaturării.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Comercializare fără documente legale a peștelui”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

 

O fată de 17 ani a furat un laptop

Polițiștii din Turnu Măgurele au continuat cercetările cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă comisă în ziua de 11.11.2015, când persoane necunoscute au furat un laptop dintr-o garsonieră din localitate. În urma verificărilor efectuate, autorii furtului au fost identificați în persoana unei minore în vârstă de 17 ani și a doi bărbați în vârstă de 31 de ani și, respectiv, 22 ani, toți din județul Olt. Prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate.

 

2000 de lei, amendă pentru transport de material lemnos

Oamenii legii din comuna Islaz au executat o acțiune pe linie de delicte silvice împreună cu pădurari din cadrul Ocolului Silvic Corabia, fiind depistați doi bărbați în vârstă de 24, respectiv 29 de ani, ambii din localitatea Islaz, care transportau cu un atelaj hipo material lemnos din specia dud și ulm, fără a deține documente de proveniență.
Cele două persoane au fost sancționate contravențional, cu amendă în valoare de câte 2.000 lei fiecare, conform art. 19 lit. a din Legea 171/2010, iar materialul lemnos a fost depozitat în depozitul Ocolului Silvic Corabia.

 

Caprele, la mare căutare printre hoți!

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Roșiorii de Vede au continuat cercetările cu privire la comiterea unei infracțiuni de furt, faptă comisă în ziua de 2 februarie a.c., când persoane necunoscute au sustras de la partea vătămată 3 capre. În urma verificărilor a fost identificat autorul, în persoana unui tânăr în vârstă de 21 de ani, din Crângeni. Cele 3 capre au fost recuperate și predate părții vătămate, uarmând ca procurorii să propună o soluție legală.

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident pe raza localităţii Trivalea Moşteni. Un tânăr de 19 ani a decedat

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și...

Articole similare