15.3 C
Judeţul Teleorman
duminică, iunie 4, 2023

IPJ Teleorman: Amendă de 2.000 de lei pentru participarea la priveghi. 1.000 de persoane legitimate, în urma acţiunilor de control

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Aproximativ 1.000 de persoane legitimate, peste 500 de obiective şi aproximativ 300 de mijloace de transport persoane au fost verificate de poliţişti în cadrul activităţilor desfăşurate în ultimele 72 de ore la nivelul judeţului Teleorman, acţiuni de informare şi verificare a respectării măsurilor de protecţie, scopul vizat fiind prevenirea şi combaterea infectării, precum şi limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.
Astfel, în perioada 2-4 aprilie a.c., peste 300 de efective din cadrul I.P.J. Teleorman, poliţişti locali, jandarmi, precum şi Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcţiei Sanitar-Veterinare, I.S.C.T.R, Direcţiei de Sănătate Publică şi de la Protecţia Consumatorului au acţionat, în principal, în zonele aglomerate din judeţ-pieţe, târguri, centre comerciale, zone pietonale, unităţi de alimentaţie publică, dar şi în trafic-pentru verificarea legalităţii efectuării transportului de persoane şi mărfuri, precum şi respectării măsurilor sanitare.
În cadrul celor 39 de acţiuni punctuale organizate, forţele participante au verificat modul de respectare a prevederilor Legii nr. 55/2020. Astfel, au fost verificate peste 500 de obiective, au fost legitimate nu mai puţin de 1.000 de persoane şi verificate aproximativ 300 de mijloace de transport persoane, totodată fiind verificate documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuinţă.
Ca urmare a neregulilor constatate, în cadrul acţiunilor punctuale au fost aplicate 234 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 64.000 de lei, forţele de ordine reamintindu-le cetăţenilor principalele măsuri dispuse de autorităţi în acest context.
La data de 03.04.2021, poliţiştii din Alexandria au întrerupt un eveniment privat (priveghi) la care au participat aproximativ 70 de persoane, organizatorul fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte miercuri, 31 mai, începând cu ora 10, la Sala de lectură, Ziua Copilului. Rubab...

Articole similare