1.4 C
Judeţul Teleorman
vineri, decembrie 8, 2023

IPJ Teleorman: Acțiuni de informare și prevenire în contextul răspândirii infectării cu virusul Sars-Cov-2

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În ultimele 5 zile, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice şi structurilor de siguranţă publică au desfășurat acțiuni privitoare la respectarea regulilor generale de comerț și înregistrarea în contabilitate a veniturilor realizate din activități aducătoare de profit, precum și acțiuni de informare și prevenire în contextul stării de alertă, pentru promovarea măsurilor de prevenire și limitare a răspândirii infectării cu virusul Sars-Cov-2.
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman au acționat pe raza județului unde au instruit agenții economici, organizatorii de evenimente și cetățenii în zonele aglomerate cu privire la restricțiile impuse în contextul prevenirii infectării cu virusul Sars-Cov-2.
În urma activităților, polițiștii au instruit persoanele aflate în incinta sau vecinătatea spațiilor comerciale și au luat măsuri de informare cu privire la noile norme legale în cadrul a 82 societăți comerciale, aplicând totodată 93 sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.
Amintim faptul că portul măştii de protecţie este în continuare obligatoriu  în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spații comerciale, precum și în spații publice deschise, cum ar fi, piețe, târguri, spațiile comerciale, stații pentru transportul în comun.
Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

ITM Teleorman, acţiune de verificare privind utilizarea echipamentelor de muncă şi a tehnologiilor in parchetele forestiere

Pe parcursul anului 2023, Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman a desfăşurat o acţiune de verificare a modului în care...

Articole similare