2 C
Judeţul Teleorman
vineri, decembrie 2, 2022

IPJ Teleorman, acţiune pentru siguranţa rutieră

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În cursul zilei de miercuri, 4 august a.c., în intervalul orar 12.00-14.00, poliţiştii teleormăneni, în colaborare cu poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au desfăşurat o acţiune cu efective mărite, pe raza judeţului Teleorman, în sistem integrat, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră şi prevenirea cauzelor generatoare de accidente.
Astfel, în urma acţiunii desfăşurate de către poliţişti, au fost constatate două infracţiuni la regimul rutier, aplicate 231 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 42.000 de lei, reţinute 13 permise de conducere şi retrase două certificate de înmatriculare. Cele mai multe sancţiuni au fost aplicate pentru viteză, respectiv 102 sancţiuni şi 33 pentru pietoni. Dintre cele 13 permise de conducere reţinute, două au fost pentru consum de alcool şi trei pentru viteză.
Acţiunile pe linie rutieră continuă şi în zilele următoare, poliţiştii fiind prezenţi la datorie pentru a se asigura că, prevederile legale la regimul rutier sunt respectate! Creşterea siguranţei rutiere pe drumurile teleormănene reprezintă o prioritate a I.P.J. Teleorman, poliţiştii acţionând permanent în vederea prevenirii accidentelor de circulaţie!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Primarul Aurelian Neagoe, de Ziua Națională: “Tătărăștii de Jos este o bucățică din România, dar un simbol puternic, în zona Munteniei”

Într-o atmosferă încărcată de emoție, inerentă unui astfel de eveniment, sute de cetățeni și elevi din localitatea Tătărăști de...

Articole similare