24.5 C
Judeţul Teleorman
luni, iulie 22, 2024

IPJ Teleorman: 680 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 240.000, aplicate la sfârşit de săptămână

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În ultimele 72 de ore, poliţiştii teleormăneni au fost în teren în vederea asigurării unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, protejării patrimoniului şi drepturilor şi libertăţilor persoanelor, răspunzând nevoilor cetăţenilor. Astfel, în perioada 9-11 aprilie a.c., poliţiştii au intervenit aproximativ 320 de evenimente, dintre care nu mai puţin de 290 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă-112. Totodată, în urma activităţilor preventive desfăşurate, pentru neregulile constatate poliţiştii au aplicat 680 de sancţiuni contravenţionale în valoare aproximativ 240.000 de lei, au reţinut 62 de permise de conducere şi au retras şapte certificate de înmatriculare pentru diverse abateri de la normele privind circulaţie pe drumurile publice.
În ultimele 72 de ore, la nivelul judeţului au fost înregistrate patru accidente rutiere (Vităneşti, Botoroaga, Plopii-Slăviteşti, Slăveşti), în cauze fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă. De asemenea, poliţiştii au constatat 10 infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care cinci pentru conducere fără permis, iar trei pentru conducere sub influenţa alcoolului.
Poliţiştii teleormăneni atrag atenţia asupra necesităţii respectării normelor rutiere de către toţi participanţii la trafic, întrucât cauzele generatoare ale evenimentelor tragice produse pe drumurile judeţului nu sunt imputabile doar unei categorii.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img

Recente

AJOFM Teleorman: În luna mai, rata șomajului a fost de 8,93%. Cei mai mulți șoferi au doar studii gimnaziale

La sfârșitul lunii mai, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman erau înregistraţi 9.880 șomeri (din...

Articole similare