16.1 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, aprilie 10, 2021

IPJ Teleorman. 6 conducători auto au rămas fără permis iar 11 certificate de înmatriculare au fost reţinute

Articole noi

Decizie CLSU Alexandria: Restricţiile privind limitarea răspândirii SARS Cov 2 se menţin, în următoarele două săptămâni

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit în şedinţă extraordinară în data de 09.04.2021, a adoptat o hotărâre prin...

Județul Teleorman ar putea intra în scenariul ROȘU. Astăzi, s-a atins pragul critic de 3 cazuri la mia de locuitori

Astăzi, în județul Teleorman s-a atins pragul critic de 3 cazuri de infectare cu COVID 19 la mia de...

Declarație de presă- deputat Maria Stoian: Investiții europene pentru comunitățile locale prin PNRR

Planul Național de Redresare și Reziliență propus de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a fost adoptat miercuri, 7 aprilie,...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman vor intensifica activităţile în această perioadă pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică pe întreg teritoriul judetului pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului pe timpul sezonului rece şi în contextul sărbătorilor de iarnă.

Se va avea în vedere atingerea următoarelor obiective:

  • prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, de natură contravenţională şi penală;
  • Intensificarea acţiunilor de prevenire şi combatere a actelor de contrabandă şi evaziune fiscală;

– Prevenirea şi combaterea delictelor silvice şi intensificarea controalelor  pe căile de comunicaţie rutieră, precum şi în pieţe, în vederea prevenirii tăierii şi comercializării ilegale a brazilor.

– Desfăşurarea de acţiuni pentru verificarea legalităţii transportului rutier public de persoane şi mărfuri, a modului în care sunt respectate normele privind starea tehnică a autovehiculelor.

– reducerea numărului accidentelor rutiere şi a consecinţelor acestora cauzate de încălcarea de către conducătorii de vehicule, a normelor privind circulaţia pe drumurile publice.

 În acest context, în cursul zilei de 11 decembrie, între orele 17.00 – 21.00,  la nivelul întregului judeţ Teleorman a avut loc o acţiune cu efective sporite la care au participat poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigare a criminalităţii economice, arme explozivi şi substenţe periculoase  respectiv intervenţie şi acţiuni speciale şi poliţişti din cadrul poliţiilor municipale, orăşeneşti şi secţiile de poliţie rurală, acţiune în cadrul căreia au fost înregistrate următoarele rezultate: au fost legitimate 936 de persoane şi controlate 597 de autovehicule. Deasemenea, au fost reţinute 6 permise de conducere, reţinute 11 certificate de înmatriculare şi 7 seturi plăcute de înmatriculare retrase.

Totodată, au fost aplicate 196 de contravenţii în valoare de 109.405 lei, bunuri  confiscate în valoare de 2855 şi identificate 11 infracţiuni.

Tot în cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Serviciului de Arme, Explozivi şi substanţe periculoase  au desfăşurat o percheziţie domiciliară pe raza judeţului  de unde au fost identificate şi  indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor articole pirotehnice din categoriile F1, F 2 şi F3, astfel: 28597 petarde cu un foc de diferite mărci, o baterie artificii x 223 focuri, o baterie artificii x 200 focuri, o baterie artificii x 100 focuri, o  baterie artificii x 90 focuri, o baterie artificii x 20 focuri,  o baterie artificii x 19 focuri, două baterii artificii x 64 focuri, două baterii artificii x 49 focuri, două baterii artificii x 25 focuri, 14 baterii artificii x 6 focuri şi 8 artificii tip lumânare;

Astfel de acţiuni vor avea loc şi în perioada imediat următoare, astfel că locuitorii judeţului Teleorman şi nu numai să se poată bucura de sărbători liniştite şi în siguranţă.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Decizie CLSU Alexandria: Restricţiile privind limitarea răspândirii SARS Cov 2 se menţin, în următoarele două săptămâni

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit în şedinţă extraordinară în data de 09.04.2021, a adoptat o hotărâre prin...

Articole similare