35.8 C
Judeţul Teleorman
vineri, iulie 12, 2024

IPJ Teleorman: 28 de permise au fost reţinute, dintre care opt pentru consum de alcool şi nouă pentru viteză, în numai patru ore

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În ziua de 5 Septembrie a.c., în intervalul orar 09.00-13.00,  pe raza întregului judeţ, poliţiştii Serviciului Rutier Teleormam şi cei ai structurilor rutiere şi de ordine publică municipale şi orăşeneşti au acţionat, în sistem integrat, împreună cu poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratelor Judeţene de Poliţie Arges, Giurgiu, Olt şi Ilfov , sub coordonarea Direcţiei Rutiere, pe drumurile naţionale şi judeţene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Cei aproape 50 de poliţişti implicaţi au aplicat 392 de sancţiuni contravenţionale.

Totodată, au fost reţinute 28 de permise de conducere (dintre care 9 pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi 8 pentru consumul de alcool) şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.nDe asemenea, au fost constate si doua infractiuni, 1 pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere si cealalta pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Recomandări privind circulaţia pe drumurile publice:

  • Adaptaţi permanent viteza de deplasare la particularităţile de drum şi de trafic!
  • Nu vă angajaţi în efectuarea de depăşiri neregulamentare!
  • Folosiţi corect luminile, atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte!
  • Respectaţi normele rutiere privind prioritatea de trecere, indiferent că este vorba despre pietoni sau alte vehicule!
  • Folosiţi centura de siguranţă – vă poate salva viaţa în caz de accident;
  • Nu conduceţi dacă vă simţiţi obosiţi!
  • Acordaţi un plus de atenţie conducerii prin intersecţiile nedirijate, la depăşirea mijloacelor de transport în comun sau a altor autovehicule, vitezei cu care rulaţi, pentru a putea în orice moment manevra şi opri în deplină siguranţă autoturismul, dacă situaţia o impune!
  • Nu conduceţi sub influenţa băuturilor alcoolice!
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Trofeul Electricianului: Anul acesta, Locul I a fost revendicat de un ucenic electrician din județul Teleorman

Tinerii din programul Ucenic Electrician, desfășurat de Distribuție Oltenia, confirmă că viitorul energiei este pe mâni bune. Pentru al...

Articole similare