1.1 C
Judeţul Teleorman
joi, decembrie 1, 2022

IPJ Teleorman: 22 de permise reţinute, 12 certificate de înmatriculare retrase şi amenzi de peste 195.000 de lei

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În ultimele trei zile, poliţiştii teleormăneni au fost în teren în vederea asigurării unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, protejării patrimoniului şi drepturilor şi libertăţilor persoanelor, răspunzând nevoilor cetăţenilor.

Astfel, în perioada 23 – 25 iulie a.c., poliţiştii au intervenit la aproximativ 400 de evenimente, dintre care nu mai puţin de 340 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă – 112. Totodată, în urma activităţilor preventive desfăşurate, pentru neregulile constatate poliţiştii au aplicat aproximativ 350 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 195.000 de lei, au reţinut 22 permise de conducere şi au retras 12 certificate de înmatriculare pentru diverse abateri de la normele privind circulaţia pe drumurile publice.

În ultimele 72 de ore, la nivelul judeţului au fost înregistrate trei accidente rutiere uşoare, în cauze fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Poliţiştii teleormăneni atrag atenţia asupra necesităţii respectării normelor rutiere de către toţi participanţii la trafic, întrucât cauzele generatoare ale evenimentelor tragice produse pe drumurile judeţului nu sunt imputabile doar unei categorii. De asemenea, în ceea ce priveşte circulaţia pe drumurile teleormănene, poliţiştii au constatat nu mai puţin de 13 infracţiuni, dintre care cinci pentru conducere fără permis, iar patru pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident mortal pe E70. Şoferul, un tânăr de 25 de ani din Buzescu, a decedat

La data de 30 noiembrie, a.c., ora 15.52, polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de...

Articole similare