35.8 C
Judeţul Teleorman
vineri, iulie 12, 2024

IPJ Teleorman: 12 permise de conducere au fost reţinute pentru nerespectarea regimului legal de viteză

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

La data de 21 octombrie a.c., între orele 8.00-12.00, pe DN 6, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au desfăşurat o acţiune în vederea respectării regimului legal de viteză, precum şi pe linia prevenirii şi combaterii consumului de alcool şi substanţe psihoactive la volan.

Au fost oprite în trafic pentru control peste 50 de autovehicule şi au fost legitimate nu mai puţin de 55 de persoane, dintre care 25 de şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele indicând faptul că niciunul nu se afla sub influenţa alcoolului la momentul testării. De asemenea, a fost efectuată o testare cu aparatul drugtest, rezultatul fiind negativ. În doar câteva ore, poliţiştii au aplicat 33 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 22 aplicate unor conducători auto care au depăşit viteza legală, fiind reţinute 12 permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Valoarea sancţiunilor aplicate se ridică la aproximativ 30.000 de lei.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Trofeul Electricianului: Anul acesta, Locul I a fost revendicat de un ucenic electrician din județul Teleorman

Tinerii din programul Ucenic Electrician, desfășurat de Distribuție Oltenia, confirmă că viitorul energiei este pe mâni bune. Pentru al...

Articole similare