10.6 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, aprilie 10, 2021

Ion Nuţu, după reîntoarcerea în PNL: “Mulţumesc preşedintelui Pîrvulescu şi colegilor pentru că m-au convins să revin în partid”

Articole noi

Decizie CLSU Alexandria: Restricţiile privind limitarea răspândirii SARS Cov 2 se menţin, în următoarele două săptămâni

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit în şedinţă extraordinară în data de 09.04.2021, a adoptat o hotărâre prin...

Județul Teleorman ar putea intra în scenariul ROȘU. Astăzi, s-a atins pragul critic de 3 cazuri la mia de locuitori

Astăzi, în județul Teleorman s-a atins pragul critic de 3 cazuri de infectare cu COVID 19 la mia de...

Declarație de presă- deputat Maria Stoian: Investiții europene pentru comunitățile locale prin PNRR

Planul Național de Redresare și Reziliență propus de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a fost adoptat miercuri, 7 aprilie,...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Fostul primar al municipiului Roşiorii de Vede, Ion Nuţu, recunoaşte că cele mai importante momente din viaţa sa politică le-a cunoscut pe vreme când era membru al Partidului Naţional Liberal. Revenit în PNL, acesta spune că un rol important în luare deciziei l-au avut preşedintele Eugen Pîrvulescu şi prietenii săi Alexandru Iliescu şi Scarlat Sorin.

“Între timp, prietenii şi colegii mei, Alexandru Iliescu şi Sorin Scarlat însoţiţi de actualul senator Eugen Pîrvulescu m-au contactat şi am avut o întâlnire. În condiţiile astea, nu mi-a fost foarte greu să revin în PNL. Partidul acesta e ca un copil de suflet al meu, atât timp cât sunt membru fondator al formaţiunii politice. Aici, în rândurile partidului, am fost ca o familie, iar cele mai importante momente din viaţa mea politică s-au derulat în PNL, în special prin câştigarea celor două mandate de primar.Vreau să mulţumesc preşedintelui Eugen Pîrvulescu pentru faptul că a luat legătura cu mine şi m-a convins să revin. Şi nu a fost greu. Pentru mine, PNL este partidul meu de suflet. Înainte, eram ca o familie. Am regăsit aceeaşi familie şi acum. Mai mult decât atât, vreau să vă garantez că voi pune la dispoziţia prietenului meu, Sorin Scalrat, candidatul la primăria Roşiori, toată experienţa mea politică, în special pe linie de administraţie publică pentru a câştiga din nou alegerile în municipiu. Cred că a venit momentul ca, după 8 ani de zile, să recâştigăm municipiul iar eu voi face tot ceea ce depinde de mine”, a declarat Ion Nuţu.

Actualul consilier local a făcut referire şi la mult mediatizatul subiect al înrolării în PMP, afirmând că nu există o adeziune, că nu a dorit funcţii, ci doar a vrut să sprijine un anumit candidat la funcţia de primar.

“După ce am refuzat propunerea mai multor formaţiuni politice, deputatul PMP a venit la mine şi am purtat o discuţie. În principiu, i-am spus că accep o colaborare cu PMP, fără a candida la primăria municipiului Roşiorii de Vede. Ca să înţelegeţi realitatea, mai ales cei care folosesc cuvinte de genul trădare. Eu nu am trădat pe nimeni. Eu nu am fost membru PMP. Nu există o adeziune cu semnătura mea la PMP. Mi s-a propus funcţia de preşedinte al partidului. Nu există niciun proces verbal de organizarea a unei şedinţe în acest sens. Nu am vrut decât să ajut candidatul PMP la funcţia de primar, având în vedere experienţa mea politică şi în administraţia publică. Asta a fost tot. Dar totul are un sfârşit”, a precizat Ion Nuţu.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Decizie CLSU Alexandria: Restricţiile privind limitarea răspândirii SARS Cov 2 se menţin, în următoarele două săptămâni

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit în şedinţă extraordinară în data de 09.04.2021, a adoptat o hotărâre prin...

Articole similare