26.5 C
Judeţul Teleorman
duminică, aprilie 14, 2024

Investiţii în infrastructura din localităţile Vedea, Tătărăşti de Jos, Zimnicea şi Bogdana cu finanţare prin Programul ”Anghel Saligny”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Adrian-Ioan Veştea, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, a semnat 56 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 622.708.364,89 de lei. Contractele au fost semnate, la sediul MDLPA, împreună cu o parte din beneficiarii proiectelor şi au, ca principale obiective, modernizarea drumurilor de interes local şi a infrastructurii stradale, înfiinţarea sau extinderea branşamentelor la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, precum şi construirea şi modernizarea unor poduri.

“De când am preluat mandatul de ministru al dezvoltării, am dorit să mă întâlnesc cu dumneavoastră, autorităţile locale, beneficiari ai proiectelor pe care le derulează ministerul, tocmai pentru a ne cunoaşte şi pentru a vă transmite că aştept de la dumneavoastră să demaraţi proiecte integrate de alimentare cu apă, sisteme de canalizare, de distribuţie a gazelor, pentru modernizarea infrastructurii de drumuri, consolidarea sau construirea de poduri, toate acestea în folosul comunităţilor pe care le administraţi. După semnarea contractelor, vă solicit ferm să urmăriţi executarea lucrărilor în conformitate cu proiectele depuse, astfel încât cetăţenii să beneficieze în cel mai scurt timp de serviciile de care au nevoie”, le-a precizat ministrul Veştea, primarilor prezenţi, astăzi, la Ministerul Dezvoltării.

Din cele 56 de contracte semnate, cinci vizează învestiţii, în judeţul Teleorman. Este vorba despre: “Modernizare drumuri şi străzi de interes local ȋn comuna Vedea”- 4.812.967,19 lei, „Modernizare infrastructură de transport în comuna Tătărăştii de Jos”-4.830.655,41 de lei, „Modernizare drumuri de interes local în comuna Tătărăştii de Jos”- 8.515.676,92 de lei, „Modernizare drumuri de interes local în comuna Bogdana, în lungime de 5923,0 m”- 11.855.062,47 de lei şi „Reabilitare reţele apă potabilă pe străzile orăşeneşti din zona centrală, oraşul Zimnicea”-28.378.209,22 de lei.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident pe raza localităţii Trivalea Moşteni. Un tânăr de 19 ani a decedat

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și...

Articole similare