28.1 C
Judeţul Teleorman
luni, septembrie 25, 2023

Inepții ale Poliției Locale Alexandria. O adresă „alcoolică” de interzicere a băuturilor… alcoolice!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Foarte nemulțumiți (și pe drept) patronii de mici magazine alimentare de adresa primită din partea Poliției Locale Alexandria, cu ocazia evenimentului care a avut loc pe 30 martie a.c., pe platoul Casei de Cultură din Alexandria (lansarea candidaților PNL pentru funcția de primar în localitățile teleormănene). În fițuica respectivă, se atrage atenția că se interzice desfacerea băuturilor acloolice în imediata apropiere a „adunărilor publice”.

Evenimentul a fost anunțat a se desfășura începând cu ora 17.00. În adresă scrie că în intervalul orar 14.00-19.00. Poliția locală dispune necomercializarea între orele 12.00-19.00! O prostie crasă și, în același timp, bătaie de joc. Îi interzici omului să-și vândă marfa, o bere sau o sticlă de vin pentru acasă, că primești amendă! Logic, cei prezenți puteau foarte bine să vină cu băutura la ei sau să o cumpere din altă parte. O întrebare: și supermarketul „Profi” este în apropierea Casei de Cultură. A primit aceeași interdicție?!Sau: când se adună atâta lume (e adunare publică!) la spectacolul oferit cu ocazia „Zilelor Alexandriei”, e interzis consumul de băuturi alcoolice?!

Iată și conținutul adresei: „Urmare a adresei nr. 3000834/28.03.2016 a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, vă aducem la cunoștință că în data de 30.03.2016, în intervalul orar 14-19, pe platoul Casei de Cultură a municipiului Alexandria va avea loc o adunare publică.

În conformitate cu prevederile art. 15, lit c („să interzică desfacerea băuturilor alcoolice în locurile destinate adunărilor publice, în imediata apropiere sau când consideră necesar, chiar în întreaga localitate, pe toată durata acestora”) al Legii 60 din 23.09.1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice (republicată), vă dispunem ca în data mai sus menționată, între orele 12-19, să nu comercializați băuturi alcoolice. (Semnează: șef-serviciu Poliție Locală, Iulian Ulmeanu).”

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

În luna iulie, câştigul salarial mediu la nivelul judeţului Teleorman a fost de 3.278 de lei

Ultimul raport dat publicităţii de către Direcţia Judeţeană de Statistică Teleorman arată că, în luna iulie 2023, câştigul salarial...

Articole similare