12 C
Judeţul Teleorman
marți, martie 21, 2023

Inedit, în comunele din Teleorman. Cabinet de kinetoterapie şi fizioterapie, deschis în localitatea Islaz

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

De la jumătatea lunii, în sediul dispensarului din comuna Islaz funcţionează primul cabinet de kinetoterapie si fizioterapie, deschis în mediul rural. Cabinetul a fost dotat cu aparatură specială, fondurile necesare fiind suportate din bugetul local.

Potrivit declaraţiei primarului Ionel Geară, cabinetul este deschis de două ori pe săptămână, miercuri şi joi, iar orice locuitor poate beneficia de serviciile oferite, fiind necesară o programare. Aici se vor trata afecțiuni musculoscheletale ale coloanei vertebrale, umărului, genunchiului, șoldului, membrelor superioare şi inferioare, afecțiuni neurologice-recuperare post AVC, diferite nevralgi, pareze, Parkinson, afecțiuni post operatorii și post traumatice în patologia ortopedico-traumatică. Totodată, cetăţenii pot beneficia de masaj de relaxare, terapeutic sau de tonifiere.

“Având în vedere situația actuala, am luat toate măsurile necesare de protecție și igienizare pentru ca toți pacienții noștri să fie în siguranță. La intrare în cabinet se găseşte dezinfectant iar masca de protecție reprezintă o obligație pentru fiecare dintre noi. În urma unui consult de specialitate se realizeaza planul de tratament pentru fiecare pacient, în funcție de afecțiuni”, a mai precizat primarul Geară.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Reabilitarea integrată a clădirii Grădiniţei nr. 1 din Zâmbreasca, prin programul de consolidare a clădirilor cu risc seismic ridicat

Încă 30 de proiecte depuse în cadrul Programului naţional de consolidare a clădirilor cu risc seismic ridicat au fost...

Articole similare