29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Indiferenţa autorităţilor a pus în pericol viaţa unei bătrâne de 70 de ani, din Lăceni

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Pe hârtie sau în raportările către Ministere, în Teleorman nu sunt probleme din cauza zăpezii şi a viscolului. În realitate, vremea rea a prins, din nou, pe picior greşit autorităţile judeţene. Deşi se cunosc zonele vulnerabile, în care zăpada blocheză drumul la cea mai mică adiere de vânt, autorităţile se încăpăţânează să vadă faptele concrete cu ochii minţii.

Spre exemplu, o femeie de 70 de ani din comuna Lăceni a aşteptat, câteva ore bune, ca autorităţile să deszăpezescă drumul, pentru a ajunge la Spitalul de Urgenţă din Alexandria. Conform familiei, la primele ore ale dimineţii, bătrâna a acuzat unele dureri la nivelul abdomenului, iar o rudă a încercat să o transporte cu maşina personală la unitatea de primiri urgenţe. După numai 1 kilometru, autoturismul a rămas blocat în nămeţi. S-a cerut intervenţia autorităţilor, printr-un apel la 112. Oamenii aflaţi la faţa locului spun că o maşină de intervenţie aparţinând ISU Teleorman se chinuie de aproximativ 2 ore să ajungă la maşina în care se află femeia bolnavă.

Conform ISU Teleorman, autospeciala a intervenit în zona Lăceni-Alexandria, pentru deblocarea a zece autoturisme, în care se aflau peste 20 de persoane. Referitor la femeia bolnavă, purtătorul de cuvânt al instituţiei a declarat că a fost preluată şi transportată la intrarea în municipiul Alexandria, acolo unde era aşteptată de o Ambulanţă.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare