10 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, aprilie 1, 2023

În Teleorman, rata de incidență a scăzut la 0,55, cu 201 cazuri confirmate în ultimele 14 zile. Patru comune din județ, în scenariul ROȘU

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Conform ultimelor date publicate astăzi, 20 mai 2021, de către Direcţia de Sănătate Publică Teleorman, 4 localităţi din judeţ sunt în scenariul ROŞU, după ce rata de infectare a depăşit 3 cazuri la mia de locuitori. Incidenţa cea mai mare se înregistrează în comuna Săceni-7,45, cu 8 cazuri confirmate în ultimele 14 zile. Celelalte trei comune aflate în scenariul roşu sunt Bragadiru-5,19, Siliştea-4,34 şi Plopii Slăviteşti-3,85.
În document se mai precizează faptul că, în 47 de localităţi (Băbăiţa, Balaci, Beuca, Blejeşti, Bogdana, Bujoreni, Bujoru, Călmăţuiu de Sus, Conţeşti, Cosmeşti, Crângu, Dideşti, Dracea, Fântânele, Frăsinet, Frumoasa, Gălăteni, Gratia, Islaz, Izvoarele, Liţa, Lunca, Măgura, Mârzăneşti, Mavrodin, Năsturelu, Nenciuleşti, Orbeasca, Peretu, Pietroşani, Plosca, Rădoieşti, Răsmireşti, Salcia, Scrioaştea, Scurtu Mare, Seaca, Sfinţeşti, Slobozia Mândra, Smârdioasa, Stejaru, Talpa, Uda-Clocociov, Vârtoape, Vedea, Viişoara, Zâmbreasca), incidenţa la 14 zile este 0.
La nivelul judeţului, incidenţa cumulată la două săptămâni este de 0,55 la mia de locuitori, 201 cazuri fiind confirmate în ultimele 14 zile.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare