19.6 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, septembrie 24, 2022

În atenția teleormănenilor care vor să meargă în afara țării! De mâine, Spitalul din Alexandria efectuează teste pentru depistarea Coronavirusului

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

„În contextul evoluției situației epidemiologice determinata de răspândirea infectiei cu noul coronavirus, Spitalul Județean de Urgență Alexandria informează ca începând cu data de 15 iulie a.c. se vor efectua si recoltări la cerere, contra-cost, în vederea depistării cazurilor de infectare cu COVID-19, pentru cetățenii care doresc să se deplaseze în afara țării sau care vor să călătorească în vacanță în alte țări unde  li se  impune această condiție”, se arată într-un comunicat de presă al Spitalului de Urgență din Alexandria.

Aceste teste vor fi efectuate pe lângă cele prevăzute deja în Metodologia INSP și cu respectarea recomandărilor Direcției de Sănătate Publică Teleorman pentru testarea sindromului respirator acut cu noul coronavirus (COVID-19), în limitele capacității de testare.

Programul de testare la cerere în cadrul  Spitalul Județean de Urgență Alexandria, pentru RT-PCR, se va derula pe baza de programări în vederea recoltării, la numărul de telefon 0745 051 583.

Programarile vor putea fi efectuate  de luni până vineri, între orele 1000– 1400. Recoltarea se va efectua în cadrul centrului de recoltare stabilit la Secția de Boli Infecțioase a  Spitalului Județean de Urgență Alexandria din str. Alexandru Ghica nr. 107, Alexandria. Prețul unui test este de 280 de lei.

Eliberarea rezultatelor se va face în maximum 72 de ore de la recoltare, în intervalul orar 900 – 1000. Persoanelor care doresc sa efectueze testul li se recomanda să nu consume alimente cu 4 ore înaintea testării.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Programul filmelor la Happy Cinema Alexandria, perioada 23-29 septembrie

Vineri,23 Septembrie 12:20 Paws of Fury: The Legend of Hank - Acţiune, Animaţie, Comedie, Familie, Normal, AG 13:00 The Elfkins -...

Articole similare