13 C
Judeţul Teleorman
duminică, februarie 25, 2024

În 18 comune din Teleorman rata de infectare este zero. 13 localităţi, în scenariul ROŞU

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Conform ultimelor date publicate astăzi, 27 aprilie 2021, de către Direcţie de Sănătate Publică Teleorman, 13 de localităţi din judeţ sunt în scenariul ROŞU, după ce rata de infectare a depăşit 3 cazuri la mia de locuitori. Incidenţa cea mai mare se înregistrează în continuare în comuna Ciolăneşti-5,77, cu 14 cazuri confirmate în ultimele 14 zile. Rata de infectare ridicată se menţine şi în comunele Traian-5,28 şi Putineiu-4,72. În document se mai precizează faptul că, în 18 localităţi (Beuca, Călmăţuiu de Sus, Dideşti, Frăsinet, Izvoarele, Lisa, Liţa, Mereni, Necşeşti, Pietroşani, Plopii Slăviteşti, Rădoieşti, Săceni, Scurtu Mare, Sfinţeşti, Siliştea, Slobozia Mândra şi Stejaru), incidenţa la 14 zile este 0.
Celelate localităţi în scenariul ROŞU sunt: Mavrodin-4,32, Purani-4,29, Sârbeni-4,29, Zimnicea-3,92, Moşteni-3,68, Năsturelu-3,68, Cervenia-3,62, Suhaia-3,50, Măldăieni-3,35 şi Dracea-3,31.
Alte câteva localităţi, printre care  Vităneşti, Vârtoape şi Ţigăneşti sunt la un pas să atingă din nou pragul de 3 cazuri la mia de locuitori, cu alte cuvinte să reintre în secariul ROŞU.
La nivelul judeţului, incidenţa cumulată la două săptămâni este de 1,75 la mia de locuitori.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Consumatorii Distribuţie Oltenia se declară mulţumiţi după vizita din Centrele de Relaţii cu Utilizatorii, conform ultimelor sondaje

Conform studiilor interne desfăşurate la finalul anului trecut, consumatorii Distribuţie Oltenia apreciază calitatea serviciilor oferite de specialiştii din Centrele...

Articole similare