12 C
Judeţul Teleorman
marți, martie 21, 2023

În 12 localităţi din Teleorman a demarat procedura pentru achiziţionarea serviciilor de cadastru şi carte funciară a imobilelor

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI) a iniţiat procedura de licitaţie deschisă pentru achiziţionarea serviciilor de înregistrare sistematică în Sistemul integrat de cadastru şi carte funciară a imobilelor din 297 de unităţi administrativ-teritoriale, din 37 de judeţe.
Lucrările de cadastru general sunt gratuite pentru cetăţeni şi se desfăşoară în cadrul Programului naţional de cadastru şi carte funciară , iar finanţarea este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.
Conform documentului, pentru 12 localităţi din judeţul Teleorman au fost demarate procedurile de atribuire. Este vorba despre localităţile Brânceni, Bujoreni, Buzescu, Drăgăneşti de Vede, Găleteni, Lunca, Mavrodin, Nenciuleşti, Olteni, Rădoieşti, Vârtoape şi Vedea.
Procedura de achiziţie publică se desfăşoară pe loturi, fiecare comună reprezentând un lot. Suprafaţa totală estimată a comunelor aferente celor 297 de loturi este de 1.465.609 de hectare. Procedura va fi finalizată cu încheierea unui contract multianual/lot.
Valoarea totală estimată este de 461.428.197,34 de lei (fără TVA). Anunţul a fost publicat şi în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene (JOUE). Astfel, la această procedură pot depune oferte toţi operatorii economici din ţară sau din străinătate care îndeplinesc cerinţele solicitate de ANCPI.
Termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 13 septembrie 2021.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Reabilitarea integrată a clădirii Grădiniţei nr. 1 din Zâmbreasca, prin programul de consolidare a clădirilor cu risc seismic ridicat

Încă 30 de proiecte depuse în cadrul Programului naţional de consolidare a clădirilor cu risc seismic ridicat au fost...

Articole similare