31.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Hârbul primăriei Alexandria, pentru trasarea marcajelor rutiere, a luat foc! Vopseaua de pe borduri a fost luată de apă!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În lipsa unor proiecte pentru dezvoltarea comunității locale, primăria Alexandria se ocupă de găinării. Fiecare locuitor din municipiu a putut observa cum, cel puțin de două ori pe an, ADP-ul mai trage câte-o spoială trecerilor de pietoni, bordurilor sau marcajelor longitudinale. O muncă ușoară, cu foarte mulți bani, mai cu seamă că vopsea este din abundență în hangarele unui om de afaceri, apropiat de PSD. Zilele trecute, după ce marginile au capătat o nuanță de alb și roșu, cele câteva picături de ploaie au arătat calitatea vopselei. Cum lesne se poate observa, materia colorată a fost luată de apă. Diluantul, bată-l vina. Mult, prost și fără rost! Pe vremuri, muncitorii primeau ordin să nu prea folosească diluant. Că nu prea e! În schimb, cât mai multă vopsea. Are Nae Tatu suficientă!

Și cum la omul sărac nici boii nu trag, hârbul primăriei Alexandria, pentru trasarea marcajelor longitudinale, a luat foc, chiar pe șoseaua principală, în zona CEC Bank. Primul lucru, folosirea stingătorului din dotare. Dar cum manualul de utilizare nu prea a fost răsfoit de către ”conducătorul” utilajului, nici de-al Dracu nu a vrut să arunce cu spumă. A uitat să-l agite. Norocul a fost un lucrător al magazinului de pescuit din apropiere, care a sărit în ajutorul omului și a reușit să stingă ”hârbul”.

Pentru finalizarea lucrărilor, tot forța fizică rămâne singura soluție. Așa, ca în Evul Mediu. Cu ciocanul, câteva lemne si cuie, muncitorii vor construi chenare, pe care le vor așeza pe mijlocul drumului. Apoi, cu bidineaua îmbibată în vopsea vor trasa marcajele. Tipic celei mai sărace zone din țară!

C.R.vopsea 2vopseavopsea3

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare