Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Haide, mă, cântați la altă masă! Dragnea și Stuparu, doi penali, vorbesc de integritate!!! - Informatia de Teleorman
13.5 C
Judeţul Teleorman
marți, octombrie 3, 2023

Haide, mă, cântați la altă masă! Dragnea și Stuparu, doi penali, vorbesc de integritate!!!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În același timp cu lansarea candidaților PMP, și PSD-ul și-a aruncat pe piața electorală luptătorii. În majoritate, trebuie să recunosc, oameni de nota zece.

Ceea ce deranjează și zgârâie pe creier este ipocrizia liderilor. Cum să vorbești tu, Liviu Dragnea, de integritate, când aștepți ca instanța să decidă dacă „iei”cu suspendare sau cu executare? Dacă ai fi avut un minimum de decență, te retrăgeai cel puțin pentru o perioadă din politică!

Un al doilea penal, Timotei Stuparu, are încă tupeul să vorbească maselor și să dea lecții de moralitate. A uitat că este cercetat pentru fals intelectual, înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals, procesul aflându-se pe masa judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Mă, vouă nu vă este un pic de rușine?

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

SPORTIVII DE LA CSM ALEXANDRIA KARATE AU REPREZENTAT ROMÂNIA CU SUCCES LA MONDIALELE DE KARATE SKDUN DIN GRECIA

În perioada 29.09-01.10.2023, Sala Sporturilor "Tasos Kampouris Kanithou" din Chalkida, Grecia a găzduit ediţia a 30-a CAMPIONATULUI MONDIAL de...

Articole similare