19.6 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, septembrie 24, 2022

Grupul CEZ în România este premiat cu Gold Recognition în cadrul Community Index 2020 pentru trei programe diferite: Cule în Lumină, Maratonul Olteniei şi Ucenic Electrician  

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Proiectul care promovează unele dintre cele mai valoroase construcţii din Oltenia, evenimentul sportiv care pune Râmnicu Vâlcea pe harta marilor competiţii de alergare şi MTB şi programul care formează viitoarea generaţie de electricieni-premiate cu Gold Recognition for Best Practices in Community Investment în cadrul Community Index.

 Acestea au obţinut distincţii pentru următoarele categorii:

„Fiind conştienţi de valoarea adăugată pe care o aduc aceste 3 proiecte ale Grupului CEZ în România comunităţilor în care operăm, ne-am încăpăţânat să le continuăm şi în 2020. Condiţiile neaşteptate cu care ne-am confruntat anul acesta ne-au motivat să fim mai creativi şi mai aplicaţi şi să creştem impactul pozitiv asupra beneficiarilor. Dedicarea celor 300 de voluntari interni CEZ şi a ONG-urilor partenere ne dă siguranţa că în 2021 putem merge cu aceste proiecte, deja de tradiţie, spre indicatori şi mai curajoşi.”, a declarat Angelica Barbu, Director Comunicare & Marketing CEZ România.

Community Index evidenţiază proiectele cu o performanţă ridicată privind strategia şi măsurarea rezultatelor, care pun mai mult accent pe aspecte precum dialogul cu stakeholderii, sustenabilitatea proiectelor şi măsurarea impactului pe termen mediu şi lung.

Acesta are la bază o fişă de evaluare structurată pe 6 categorii: Strategie 20%; Stakeholder Engagement 15%; Business Impact 15%; Analize Socio-economice 10%; Impact şi Rezultate 25%; Comunicarea Corporate 15%. Community Index Scorecard 2020 are în total 43 de indicatori, aliniaţi la cele mai importante standarde sau referinţe internaţionale din domeniul investiţiilor în comunităţi:

  • The LBG Framework (a global standard in measuring and managing corporate community investment);
  • International Finance Corporation-Strategic Community Investment Guide;
  • GRI Sustainability Reporting Standards (GRI Standards).

De peste 14 ani, Grupul CEZ în România se implică în proiecte care vizează domenii precum sănătate şi wellbeing, educaţie, conservarea mediului şi dezvoltarea locală.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Programul filmelor la Happy Cinema Alexandria, perioada 23-29 septembrie

Vineri,23 Septembrie 12:20 Paws of Fury: The Legend of Hank - Acţiune, Animaţie, Comedie, Familie, Normal, AG 13:00 The Elfkins -...

Articole similare