26.5 C
Judeţul Teleorman
duminică, aprilie 14, 2024

George Daciu, candidatul PNL pentru Turnu Măgurele: “Îmi doresc redarea încrederii cetăţenilor în primărie”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Într-o atmosferă destinsă şi prietenoasă, zeci de oameni de afaceri, din municipiul Turnu Măgurele, au participat la o întâlnire, organizată de către George Daciu, candidatul liberalilor pentru primăria oraşului de la malul Dunării. Alături de organizatori, la eveniment au fost prezenţi Nancu Dumitru, Director General al Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, Andrei Niculae, Vicepreşedintele Autorităţii pentru Digitalizarea României, prefectul judeţului Haralambie Epure prefectul judeţului Teleorman şi deputaţii Daniel Constantin şi Cristi Barbu.
Doctorul George Daciu a ţinut să le multumescă invitaţilor pentru faptul că au plăcerea şi timpul necesar să se alăture întâlnirii cu oamenii de afaceri din zonă, afirmând că a fost o întrevedere benefică iar cei care au participat au avut ce învăţa iar aceste informaţii le va folosi pe parcusrsul activităţii lor. Întrebat care vor fi priorităţile mandatului de primar, candidatul George Daciu a precizată că “îmi doresc redarea încrederii cetăţenilor în primărie. În al doilea rând, sprijinirea mediului de afaceri. Acesta a fost şi scopul pentru care ne-am adunat astăzi, şi, nu în ultimul rând, atragerea de fonduri pentru investiţii. Nu putem să ne dezvoltă dacă nu atragem fonduri. Trebuie să producem. Nu este suficient nu numai să cheltuim, ci trebuie să punem la loc”.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident pe raza localităţii Trivalea Moşteni. Un tânăr de 19 ani a decedat

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și...

Articole similare