10.7 C
Judeţul Teleorman
marți, aprilie 23, 2024

Gala Premiilor de Excelență în Educație, în județul Teleorman

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Consiliul Județean Teleorman i-a premiat pe elevii cu rezultate deosebite la concursurile și olimpiadele naționale și internaționale și pe profesorii care i-au pregătit, în cadrul „Galei Premiilor de Excelență în Educație, în județul Teleorman”, organizată la sala de întruniri publice din cadrul Palatului Administrativ al județului.

Numărul mare de premii și diplome de excelență, acordate și în acest an de consiliul județean, au fost înmânate de președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Ionuț Gâdea,  celor mai merituoși 78 de elevi și 56 de profesori teleormăneni, cu rezultate excepționale la concursurile și olimpiadele naționale și internaționale.

„Avem copii inteligenți în Teleorman, cu rezultate extraordinare care ne fac mândri și care merită toată aprecierea. Astăzi, a fost o plăcere și o ocazie deosebită să îi cunosc, să îi felicit și să le spun cât sunt de valoroși și cât de mult îi apreciem pentru meritele lor remarcabile. Și ediția din acest an – a Galei Premiilor de Excelență în Educație în județul Teleorman, organizata de CJT – a adus laolaltă pe cei mai buni elevi și profesori din școlile teleormănene, care au fost răsplătiți cu diplome, premii în bani și aplauze, pentru meritele lor recunoscute atât la nivel național, cât și internațional. Avem speranța că, datorită lor, „Performanța rămâne TRadiția noastră!” și, în viitor, tuturor ne va fi mai bine”, a declarat la finalul manifestării președintele consiliului județean.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare